Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lassan 3 hónapja, hogy betöltöttem.

Külső: 169 cm magas, 55-59 kg között mozgok, barnászöldes szemem színe,fekete szemüvegem van, barna színű,váll alá ér a hajam, arcom hófehér, de hamar leégek. Sportolok szívesen, alakom elég jó sokak szerint, de edzek rá azért, popsim mondhatni kerek, mellem korom képest nagy(85B). Hát ennyi mondhatni.

Belső: egy testben két lélek(bunkó és kedves felem van), nem mindig mosolygok, de kezdek rászokni a mosolygásra már. Kapcsolatot is meg kalandot is egyaránt szeretem. Ha van valakim akkor nincs kaland, ha nincs senkim akkor van persze, de nem vagyok r••••c, mert nem fűvel fával fekszek le, csak a haverommal néha összefutunk az ágyban(😃😃😄❤). Szeretek olvasni( szjg, bábel, hűvösvölgyi suli ilyenek). Imádok filmeket nézni(Halálos iramban, Star Wars, A kém stb). Rajzolni is szeretek, meg persze mindenem a fotózás. Romantikus alkat vagyok. Fantáziám elég piszkos de tudom hogy hol van a határ. És kb ennyi magamról. : )

2016. ápr. 2. 17:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
53%
*16* Hát most ez van. :P *lovagi cím elfogadva mert miért ne*
2016. ápr. 2. 19:10
 22/30 Stark2000 ***** válasza:
100%

#17 Igazából ha szőrszálhasogatás, ha nem, csak azért is válaszolok. (#15 vagyok.) Elnézést a kifejezésért, hogyha nem érthető az, hogy "mai generáció" . Amire én gondolok, az az elnyalt ecset / seprű fejű "srácok" , akik éretlenek több (vagy minden) szempontból. Az ilyen igazi b*z*s stílust követő "srácok"ra gondolok. Belekötnek mindenbe, tiszta keménynek hiszik magukat, cigiznek, stb. :D A lányok terén szerintem nem kell magyarázni.. (ribis / prostis öltözködés plusz ahhoz jellemző viselkedés, éretlenség, szexuális élet kapcsolatunk kívül fiatalon, bunkó stílus, stb.). Tudom, hogy van kivétel (a legjobb barátom 14 éves, ő is ennek mondható, sőt, a barátőm is, pedig ő is csak 15 éves), de ez a fogalom sajnos a fejemben ragadt.

Btw. 16 éves vagyok.

2016. ápr. 2. 19:12
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
:) akkor megyek tovább is! :D megkapod a koronát(ajándék amit te választasz) az országalmát(a szívem ^^) és a jogart is(gondolom nem kell elemezni :D)......
2016. ápr. 2. 19:12
 24/30 A kérdező kommentje:
Attól, hogy túl vagyok "mindenen", nem kívánom a nemi életet egy ideje már. Barátot ugye keresek, de valamiért vele várnék a szexszel egy ideig.
2016. ápr. 2. 19:17
 25/30 anonim ***** válasza:
54%
#15 válaszol #17-nek.... nos igen tudom milyenek az ilyenek D: tele van velük az egész város :S egyébként tudom ez nem illik ide de szerintem (Mi) vagyis én meg te meg #16 egész jó barátok lehetnénk :D már ha nem lenne mindenki ellene rajtam kívül :'(
2016. ápr. 2. 19:17
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
*wild 16-os appears* Friendsip is magic? :D Tetszik ez az optimizmus. :D
2016. ápr. 2. 19:20
 27/30 anonim válasza:
100%
Gratulálok. 15 évesen. Napköziben a helyed nem mások ágyában.
2016. ápr. 2. 20:23
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van! ._.
2016. ápr. 2. 20:41
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

"mert nem fűvel fával fekszek le, csak a haverommal néha összefutunk az ágyban(😃😃😄❤)"

Még ri.bancnak se kellenél, idióta kis pi.csa....:)

2016. ápr. 2. 20:59
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Atlagos lanynak tunsz, semmi baj veled. Mindenki vagyik neha egy kis egyejszakas kalandra. A legnagyobb problema az az hogy ilyen fiatalon csinalod es egy haveroddal. Ha egy fiu osszejonne veled es tudna hogy a kapcsolat elott a haveroddal kalandozgattal az 2 felekeppen vegzodne. 1. : Eszmeletlen feltekenykedes amit te megunsz es kidobod a pasit. 2. : (szemely szerint en igy csinalnam) nem erdkelne hogy huseges vagy e vagy nem, mert nem bizna meg benned, es feltetelezve h azert nehanapjan megcsalod, o sem fog ellenallni ha alkalma lesz ra. Sajnalom de ez igy megy. Az hogy van egy allando szexpartnered a "haverod" eleg indokot ad a fiuk 99%anak hogy soha a budos eletben ne bizzanak meg benned.
2016. ápr. 3. 02:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!