Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lassan 3 hónapja, hogy betöltöttem.

Külső: 169 cm magas, 55-59 kg között mozgok, barnászöldes szemem színe,fekete szemüvegem van, barna színű,váll alá ér a hajam, arcom hófehér, de hamar leégek. Sportolok szívesen, alakom elég jó sokak szerint, de edzek rá azért, popsim mondhatni kerek, mellem korom képest nagy(85B). Hát ennyi mondhatni.

Belső: egy testben két lélek(bunkó és kedves felem van), nem mindig mosolygok, de kezdek rászokni a mosolygásra már. Kapcsolatot is meg kalandot is egyaránt szeretem. Ha van valakim akkor nincs kaland, ha nincs senkim akkor van persze, de nem vagyok r••••c, mert nem fűvel fával fekszek le, csak a haverommal néha összefutunk az ágyban(😃😃😄❤). Szeretek olvasni( szjg, bábel, hűvösvölgyi suli ilyenek). Imádok filmeket nézni(Halálos iramban, Star Wars, A kém stb). Rajzolni is szeretek, meg persze mindenem a fotózás. Romantikus alkat vagyok. Fantáziám elég piszkos de tudom hogy hol van a határ. És kb ennyi magamról. : )

2016. ápr. 2. 17:01
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%
Nekem csak félig tetszik, mert neten pláne ha valaki itt akar párt találni és ha ilyen hirdetés módon teszi fel magát akkor egy adagot biztos hogy rácsal a dologra (de ezzel még nem is lenne baj :D). Az a baj amit írtál, hogy néha haveroddal, mert igen jó ha valaki ír magáról valami negatívat is de egy ILYENNEL KEZDENI?! Gondolom jön a kérdés. hogy Miért? Nos azért, mert NEM lehetne tudni hogy megcsaltál-e vele mióta együtt vagyunk vagy hogy jobban vágysz rá mint rám (azért az egyesszám mert tegyük fel) ÉS még ha nem is teszed meg akkor is ott lesz köztünk mindig a levegőben ez (pláne ha találkozunk azzal a "haverral" X'D) vagy csak képzeld el a szituációt ahogyan végeztünk a szexel és kérdésemre válaszolod hogy "Vele jobb volt......
2016. ápr. 2. 18:08
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
Tökéletes!! 👌 :DD nekem nagyon bejönnél, meg ki is.. 😅 15f
2016. ápr. 2. 18:15
 13/30 anonim válasza:
0%
Persze hogy bejön, megvan bennük minden ami kell.
2016. ápr. 2. 18:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy jó mert szexpartnere van.

Soha nem kellenel.

Foleg úgy hogy 14 évesen csinalod ezt.

2016. ápr. 2. 18:47
 15/30 Stark2000 ***** válasza:
100%
Tuti le leszek szólva / pontozva, de áruljátok már el, hogy mi jön be rajta? :D 15 évesen a haverjával "összefut" az ágyban? Ember. Ha van kapcsolatod, jársz vele, akkor pettingeljetek, szeretkezzetek, de a haveroddal? Már megbocsáss, de nekem tipikusan a "mai generáció" jut eszembe erről. :D Hiába mondod, hogy nem vagy r*b*nc, értelmes ember ilyet nem csinál (főleg nem TIZENÖT(!) évesen). Ha a barátnőmről tudnám, hogy még mielőtt kapcsolatban lettem volna vele, lefeküdt a barátjával, vagy csak pettingeltek, esetleg smároltak.. én biztosan nem járnék most vele. Ez így oltári nagy f***ság.. Nem a haverunknak szoktuk odaadni a testünket, rá bízni magunkat, hanem a párunkra, az élettársunkra, akit szeretünk, akinek fogjuk a kezét. Ha ilyet csinálsz, akkor járj a "haveroddal" , bár kétlem, hogy érett lennél egy kapcsolatra.
2016. ápr. 2. 18:47
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

Engem is le lehet pontozni de teljesen egyetértek utolsóval. 14 évesen nemi élet , én meg lassan 17 éves fejjel még első csókon sem vagyok túl (ok ez az én gondom), szóval én a helyedben azért elgondolkodnék. Főleg ha a "pótlék havert" ilyen könnyedén emlegeted. A jövőben ezek alapján ne csodálkozz ha mindenkinek csak arra kellesz majd, vagy jobb esetben csupán senki nem fog komolyan venni. Nem cikizés egy figyelmeztetés, jó tanács a jövőre. Mellesleg kérdező azért bejövős annyi ember véleménye szerint mert tipikus mai 14-15 éves.

17/L

2016. ápr. 2. 18:58
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
#15 Nekem nagyon tetszett amit írtál és igazából igazad is van DE fogalmazz pontosan és ne azt írd hogy "mai generáció" mert abban benne vagyok én benne van a Jóska Pista (az okosabb) és benne vannak sokan mások is akik "érettebbek" mint a Legtöbb Mai Fiatal egyébként... szerintem ha nektek is meglett volna a lehetőségetek rá és megúszhattátok volna (mint pl. a kérdező), hogy szexeltek meg hasonló dolgokat csináltok abban a korban amiben a Mai Fiatalok vannak, szerintem ti (generáció) sem lettetek volna makulátlanok :D (persze ez csak az én privát meglátásom, és tudom hogy egy szőrszálhasogató vagyok)
2016. ápr. 2. 19:01
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Ja és 16-os :D ha nem laksz túl messze és ha akarod akkor majd megejthetnénk azt a *khm* beavatkozást :D....
2016. ápr. 2. 19:05
 19/30 anonim ***** válasza:
*16-os jelen* Sicc. xD
2016. ápr. 2. 19:07
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
:'( Lovaggá ütlek Miss Szívtörő 17/F
2016. ápr. 2. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!