Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek bejön az ilyen lány?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, lassan 3 hónapja, hogy betöltöttem.

Külső: 169 cm magas, 55-59 kg között mozgok, barnászöldes szemem színe,fekete szemüvegem van, barna színű,váll alá ér a hajam, arcom hófehér, de hamar leégek. Sportolok szívesen, alakom elég jó sokak szerint, de edzek rá azért, popsim mondhatni kerek, mellem korom képest nagy(85B). Hát ennyi mondhatni.

Belső: egy testben két lélek(bunkó és kedves felem van), nem mindig mosolygok, de kezdek rászokni a mosolygásra már. Kapcsolatot is meg kalandot is egyaránt szeretem. Ha van valakim akkor nincs kaland, ha nincs senkim akkor van persze, de nem vagyok r••••c, mert nem fűvel fával fekszek le, csak a haverommal néha összefutunk az ágyban(😃😃😄❤). Szeretek olvasni( szjg, bábel, hűvösvölgyi suli ilyenek). Imádok filmeket nézni(Halálos iramban, Star Wars, A kém stb). Rajzolni is szeretek, meg persze mindenem a fotózás. Romantikus alkat vagyok. Fantáziám elég piszkos de tudom hogy hol van a határ. És kb ennyi magamról. : )

2016. ápr. 2. 17:01
1 2 3
 1/30 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ha a "csak a haverommal néha összefutunk az ágyban" -t nem írod le, semmi problémám nem lenne veled (a leírás alapján).
2016. ápr. 2. 17:05
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
A leírtak alapján bejön
2016. ápr. 2. 17:07
 3/30 A kérdező kommentje:
Havonta, kéthavonta vagy félévente 1-2-szer van csak vágy egymás iránt, mással nem nagyon akarom, néha még vele sem.
2016. ápr. 2. 17:09
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2016. ápr. 2. 17:11
 5/30 anonim ***** válasza:
0%
Igen bejön :) De ha velem van akkor remélem tényleg nemkéne neki más
2016. ápr. 2. 17:14
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem rossz, és legalább írtál bele negatív tulajdonságot is, nem csak a jót hirdeted magadról mint sokan mások az ilyen kérdésekben, szerintem ez becsülendő és korrekt:D
2016. ápr. 2. 17:20
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta. Tényleg semmi baj nem lenne vele. De az, hogy egy olyan lánnyal járjak, akiről tudom, hogy a haverjával is le szokott feküdni...
2016. ápr. 2. 17:21
 8/30 A kérdező kommentje:
Én soha senkit nem csaltam meg, csak engem csaltak meg. De már a haverommal sem volt mióta semmi, mert mással van kapcsolatban. Én meg abba nem szólok. Szóval két hónapja szingli vagyok, és nem éltem nemi életet 3 hónapja már lassan. Ja és nem pénzre megyek, nekem a legszebb ajándék egy fiútól, ha virágot ad, vagy rajzol valami kedveset vagy csak egy sima ölelés.
2016. ápr. 2. 17:42
 9/30 anonim ***** válasza:
0%
A leírás alapján tökéletes lánynak tűnsz. :) Már csak az a kérdés, hogy van-e kedved ismerkedni?
2016. ápr. 2. 17:50
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kérdező, én lány vagyok de azért válaszolok ha nem bánod :) Így csaj szemmel szerintem sincs semmi baj veled. Nekem kicsit fura, hogy idősebb vagyok mint te, és még az első csókon se vagyok túl, de ez legyen az én problémám :D Így ennyi alapján nekem komolynak tűnsz (nálam szerintem komolyabb vagy) szóval nincs ezekkel semmi baj, ha tényleg nem ribisedsz el. Anyámról tudom, hogy fiatalabb volt mint én amikor elvesztette a szüzességét, és egy teljesen normális 2 gyerekes családanya lett belőle. Plusz ismerek én olyan lányokat akik tuti hogy még nem feküdtek le senkivel, mégis ribik.

Két számomra negatívumot tudok hozni amik miatt nem jönnék össze veled ha fiú lennék. Az egyik az ízlésed ami a könyveket illeti :D Gyűlölöm az ilyen fajta könyveket, többet is megpróbáltam elolvasni (szjg és bábel pont közte volt) de egyiknek se jutottam a végére. A másik ez a haveros dolog. Ribi nem leszel tőle, de szerintem a legtöbb fiúnak fura lenne, hogy a barátod, de mégis volt köztetek szexuális kapcsolat. Én legalábbis nem örülnék neki ha a barátom az egyik barátnőjével jönne össze néha (értem én, hogy csak akkor ha mindketten szinglik) 16/L

2016. ápr. 2. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!