Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ilyen sráccal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen sráccal megismerkedni?

Figyelt kérdés

Menő (a velejáró nagyképűség sem gond), optimista, laza de azért legyen komoly/normális. És ezt mind olyan 15 vagy 16 évesen.

Létezik még egyátalán ilyen? Vagy ez csak a lányok álma?

2016. ápr. 1. 20:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
MIVAN?????????????:?D tehát legyen bunkó húú de nagy álom. Nézzél körül az összes ilyen b*od
2016. ápr. 1. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
És mit értesz a menő alatt?
2016. ápr. 1. 20:14
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
"de azért legyen komoly/normális" Ez az előbbi kritériumoknak teljes mértékben ellent mond
2016. ápr. 1. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
15 évesen nem, 30 körül már talan. egyébként ritka, de legalább őszintén tudod mi kell neked, és a többi álszent nyomorékkal ellentétben le is írod!
2016. ápr. 1. 20:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Istenem!

Valaki megint a Szent Johanna gimi alapján próbál párt keresni...

"Menő (a velejáró nagyképűség sem gond), optimista, laza de azért legyen komoly/normális."

"Vagy ez csak a lányok álma?"

Az értelmes lányoké biztosan nem.

6/11 anonim ***** válasza:
A baráti körömben "menő" vagyok, de nem vagyok az a nagy facebook gyerek és nem vagyok nagyképű. A legtöbb dolgot lazán veszem kivétel ami fontos. 16 vagyok. Azt hiszem nem felelek meg.
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem értik az emberek mit értesz menő alatt, mert segghülyék sajnos. A társasági ember, szociális státusz fontos a lányoknál, jobb ha rájöttök.
2016. ápr. 1. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:

# 7:

Sajnos értem, hogy mit ért alatta. Rengeteg "menő", de emberileg 0 fiút ismerek, és a legtöbbjükre buknak a lányok.

És van olyan lány is, akinél nem kell vagánykodó, menő, nagyképű, extrovertált legyél, ahhoz, hogy legyen esélyed nála, bár valóban, kevés, de emberileg többet érnek az ilyen lányok. (Akkor is, ha nem szupermodell alkatúak, és nincs rajtuk 2 kg smink.)

2016. ápr. 1. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
menő nem igazán vagyok de a többi stimmel 16/F
2016. ápr. 1. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem attól menő valaki, hogy nagyképű, hanem h van egészséges önbizalma...
2016. ápr. 1. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!