Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tudnék ilyen típusú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ilyen típusú sráccal megismerkedni?

Figyelt kérdés
Nem az a tipikus nagymenő, de azért határozott, aranyos vicces, kicsit kocka, és nem akar undorítóan nyomulni :D
2016. márc. 28. 23:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1001 ilyen fiú van aki zárkózott, félig én is ilyen vagyok, igazából pár percen belül 20 válasz lesz, válogass nyugodtan.
2016. márc. 28. 23:30
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nagymenő (menő sem vagyok), önbizalom hiányos, fura humorú, kocka (rendszeres 2-3 óra játék), nem akarok nyomulni (igazából nem kapok esélyt se rá).

Ja azt lefelejtettem, hogy egy csődtömeg vagyok, akinek semmi haszna nincs és fizika szakra fog járni egy elit gimnáziumba.

Szóval nem passzolnak az adatok, de sok ilyen srác van.

14/f

2016. márc. 28. 23:34
 3/11 anonim válasza:
Szia! Nem vagyok menő nem az én stílusom de viszont nagyon imádok játszani(rengeteget) de ha van kiért megtudok változni. Szívesen megismernélek 16/F
2016. márc. 29. 00:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Az én vagyok, csak gondolom idős is vagyok hozzád :D

25F

2016. márc. 29. 18:46
 5/11 anonim válasza:
Ilyen vagyok ;) ha gondolod írj
2016. márc. 31. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
Általában a csendes, visszahúzódó srácok ilyenek, amint kiszeded őket a kis páncéljukból :D A "hol" kérdésre ez a jó válasz.
2016. ápr. 29. 21:28
 7/11 anonim ***** válasza:

Nagyon érdekel, hogy ezt amúgy komolyan szoktátok megkérdezni vagy csak azt akarjátok, hogy egy csomó furcsa csávó rátok írjon azzal a szöveggel, hogy "Én pont ilyen vagyok"?

(Az egyes szám második személy alatt itt mindenkit értek aki ilyen kérdéseket tesz fel.)

Egyébként megsúgom: A többségük azoknak akik rád írnak nem felelnek meg a leírásodnak.

2016. ápr. 29. 22:58
 8/11 Deniel9 ***** válasza:
A leírás valamennyire illik rám :) 16/F (kékes-zöld szemű srác)
2016. ápr. 30. 11:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagymenőnek nem igazán mondanám magam, inkább visszahúzódó, de imádok viszont eljárni itthonról, de emellett kocka is vagyok. A humoromra eddig nem volt panasz :D Rengeteg ilyen srác van csak nem épp a jaj ahww de helyes kategóriába tartóznak ezért nem veszed őket észre, ahogy engem sem senki, csak max barátnak ;) 18/F
2016. jún. 21. 03:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Jelen:) bár beképzeltségnek minősül, ha ezt mondom, nem?:) Undorító nyomulás mit takar? Nekem beugrik pár dolog, de gondolom nem azokra gondolsz:P én szívesen ismerkednék veled
2016. jún. 21. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!