Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? 15/l

Figyelt kérdés
Mièrt van az hogy mindenki mondja hogy szèp vagyok,kedves baratsàgos de mègsem volt mèg baràtom ès ha kialakulòban volt valami akkor is a fiù csak megfektetni akart (pedig nwm öltözködöm kihìvòan meg semmi). Ès màr nagyon nagy szeretet hiànyom van,hiànyzik egy fiú aki szeret. Szerintetek hogy tudnèk ezen javítani? Vagy mit kène csinàlnom? Hol keressek? 15/l
2016. ápr. 1. 10:55
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Az a baj, hogy szép lány vagy, akkor hozzád szép fiú való és gondolom te es járnál csúnya fiúval. Viszont a szép fiúk meg tudják, hogy a csajok oda vannak értük így ők többnyire csak a dugásra mennek. Ha rendes fiút akarsz, aki képes szereti, csúnyák közt kéne válogatnod. főleg azon csúnyák között, akik visszahúzódóak, csendesek, sokat olvasnak stb. Na, de érthető, hogy te se járnál csúnya fiúval. Én se járnék olyannal, akihez nem tudok vonzódni.

Szóval így még sokáig fogsz keresgélni, egyedül maradni vagy összejössz egy szép fiúkkaal, akik kihasználnak folyamatosan.

2016. ápr. 1. 11:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszodat.😊
2016. ápr. 1. 11:06
 3/5 A harmadik szem ***** válasza:
93%

Azért az első nagyon lebutította. Szerintem ő sem gondolja komolyan, hogy CSAK a csúnya fiúkkal lehet boldog párkapcsolatot élni.

Fiatal vagy még, hogy kétségekbe ess. Élj, tapasztalj, amég már nem lesz számodra kérdés ez a kérdés, és majd akkor, és csak akkor fogsz készen állni egy igazi kapcsolatra.

2016. ápr. 1. 11:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én pont igyekszem így viselkedni. Soha nem volt senkim... :( Pedig ha lenne egyszer egy lány aki elfogad arra mindennél jobban vigyáznék...

Amúgy itt egy kép hogy mennyire tartozom a csúnyía fiú kategóriába:

[link]

2016. ápr. 1. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
hát már elnézést de az elsö válaszoló borzasztóan primitív.Egyáltalán nem csak a "csúnyák" tudnak szeretni.Egyébként is a szépség relatív.Nyugi,próbálgass,keress és egyszer úgyis megtalálod a neked valót.:))
2016. ápr. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!