Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a baj?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok,sose volt meg barátnőm,sőt,még közel sem voltam hozzá,annak ellenére,hogy próbálkoztam.A külsőmet illetően sosem kaptam semmilyen visszajelzést sem,szóval eléggé nagy az önbizalomhiány.Inkább az átlagos kategóriába sorolnám magam...Nem vagyok 10/10es,de annyira sem ronda,hogy bottal se lehessen megpiszkálni.Sose voltam a lányok kedvence,pedig már nagyon vágyom egy párkapcsolatra...Bennem lehet a hiba?

2016. márc. 24. 20:51
 1/8 anonim válasza:

Egyáltalán nem benned van a hiba. Probálj olyan lányhoz közeledni aki tényleg tetszik. Ne az legyen a célod, hogy 10ből 10nek tetszél.

Van esetleg kiszemelted?

2016. márc. 24. 20:56
 2/8 anonim válasza:
88%
Az a baj , hogy a mai tinédzsereknek a párkapcsolat szó annyiból áll hogy csók és szex :D... A mai lányok igazán éretlen felfogásuak... sok fiú ismerősöm van aki 20éves vagy azon felül van igazán helyes, egyetemista és jól keres, de nincs normális barátnője soha , mert nehéz olyan lányt találni aki normális még a mai világban. És ne aggódj jön ahogy jön , ahogyan a sors hozzaa...
2016. márc. 24. 20:57
 3/8 anonim válasza:
0%
Nem is lesz. Nem bottal piszkálnálak hanem bicskával ;) Nem voltál a lányok kedvence? Hát a bicskámnak sem leszel az biztos cukorkám. Benned van a "hiba" azaz a bicskám. :)
2016. ápr. 16. 22:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval a hibámmal piszkálnál meg?Érdekes.Kérlek mesélj még.
2016. ápr. 16. 22:32
 5/8 anonim válasza:
Próbálkozz olyannal akinek tetszel...nem feltétlenül veled van a hiba ebben az esetben. Ha tényleg tetszik valaki,gondolj bele hogy ő vajon mit reagálna azokra a dolgokra amit te lépnél.
2016. jún. 5. 10:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Próbálj közvetlen lenni, ha a külsődre nem is figyelnek fel elsőre, de a személyiségedet megszeretik, akkor nyerő leszel. Ismerkedj, menj olyan helyekre és társaságokba, ahol új emberekkel tudsz ismerkedni, mert lehet, hogy pont szerencsével jársz.
2016. dec. 18. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ízi rájder öcsém,csapassad.
2016. dec. 19. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem először 1 könnyeb esetel kezdj aztán egy nagyobb falatal probálkozz

12l

2017. jún. 23. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!