Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fruzs33 kérdése:

Fiúk! Nektek bejönne egy ilyen lány? 15/L

Figyelt kérdés

Szeret beszélgetni,társaságban be nem áll a szája,de néha jobban szeret csendben elvonulni a szobájába,és verseket,idézeteket írni. Szeret focizni,biciklizni.

Nem rejti el az érzelmeit,mindig kimondja amit gondol.Hűséges típus.Szereti a cicákat.Ha rossz hangulata van,akkor feketét hord.Szeret sorozatokat nézni.Zenét hallgatni.Olvasni.Írni.Sokat néz tv-t,és sokat lóg interneten.Szereti a természetet.Romantikus típus.

Hirtelen most nem jut eszembe több...ennyi

2016. márc. 29. 00:08
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
37%
Én utálom a focit , szóval nekem nem jössz be , bocs :P
2016. márc. 29. 00:42
 12/34 anonim ***** válasza:
Hogy lehet a focit utálni?:)
2016. márc. 29. 00:47
 13/34 anonim ***** válasza:
Álomcsaj ^^
2016. márc. 29. 00:52
 14/34 A kérdező kommentje:
Nekem is ez jutott eszembe...
2016. márc. 29. 00:53
 15/34 A harmadik szem ***** válasza:
93%

Mit jelent az, hogy "Hűséges típus" és az, hogy "Romantikus típus"? Ezek a jellemzések nagyon a levegőben lebegnek. Kihez vagy hűséges? Milyen helyzetekben? Mitől vagy romantikusabb annál aki nem az? Mit jelent számodra a romantika? És a hűség?

Ezekkel nem tudok kibékülni, ha egy kicsit részleteznéd (nagyon) ezt a két sort, nagyon megköszönném.

2016. márc. 29. 01:28
 16/34 A kérdező kommentje:

Mit jelent az, hogy "Hűséges típus" és az, hogy "Romantikus típus"? Ezek a jellemzések nagyon a levegőben lebegnek. Kihez vagy hűséges? Milyen helyzetekben? Mitől vagy romantikusabb annál aki nem az? Mit jelent számodra a romantika? És a hűség?

Ezekkel nem tudok kibékülni, ha egy kicsit részleteznéd (nagyon) ezt a két sort, nagyon megköszönném.

Nem csalom meg soha a párom(már ha foglalt vagyok)

Szeretem minden formában a romantikát,meglepetések sorozatával,stb.Van akinek nincs érzéke a romantikához,nekem van.Sok olyan ismerősöm van,aki nem romantikus.A hűség az,ha nem csalod meg a párod más pasival/nővel.Illetve csak őt szereted.a hűség az egy alapvető dolog egy párkapcsolatban.

2016. márc. 29. 02:00
 17/34 A harmadik szem ***** válasza:
Ez esetben, nem, nem jönne be egy ilyen lány.
2016. márc. 29. 02:15
 18/34 anonim válasza:
Ha küldessz egy képet, akkor tudok rá válaszolni. De a leírtak alapján bejössz. :D 15/f
2016. márc. 29. 08:04
 19/34 anonim ***** válasza:

Így első elgondolásra nagyon szimpatikus vagy. Nagyon bejönne egy ilyen lány. :D

Viszont az, hogy barátod van-e, vagy nincs, amiatt ne magadat okold!

2016. márc. 29. 08:14
 20/34 anonim ***** válasza:
Szeretem a romantikis lányokat :) 16/F
2016. márc. 29. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!