Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs még mindig senkim?
17 éves lány vagyok és attól függetlenül, hogy nem vagyok egy "mai ideál" (40 kilós, szőke, hosszúhajú és vastag fekete szemöldökű) és nem vagyok egy bulizós típus, normálisnak tartom magam kívül-belül. Valahogy mégis, bárhol vagyok barátnőimmel engem valahogy mindig ignorálnak, egy fiút sem érdeklek és osztályban is ez a helyzet. Nem tudom mit csinálok rosszul, vagy mit nem csinálok amit kéne, de úgy érzem, valami ismeretlen okból reménytelen eset vagyok. (Még nem volt kapcsolatom)
Nem vagyok nagyon társasági lény, de a családommal és a közeli barátaimmal sok időt töltök.
Ne aggódj,majd jön valaki.
Most én is szingli vagyok.Bár nekem volt jó pár kapcsolatom,de sokaknak csak ARRA kellettem volna.
képet!és elmondjuk hogy nézel ki
(kepfeltoltes.hu)
Szia,neharagudj ,de privatban kaphatok egy képet? ;)
Mivel nekem is szőke hajam van és sötétfekete szemöldököm.
Megúgom hogy az ilyen lányok 80%-a baromi szép,mivel ez egy jó színösszeállítás.^^
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!