Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek?

Figyelt kérdés
20 éves átlagos lány vagyok és nagyon szeretnék már barátot, de egyszerűen nem tudom hol kezdjek el ismerkedni. Szoktam bulikba járni de ott csak az egyéjszakás kalandot kedvelő uriemberek találnak meg. Interneten is próbálkoztam, de kevés sikerrel. Mi lehet a gond?

2016. márc. 28. 10:28
 1/7 anonim ***** válasza:

park

könyvtár

iskola/egyetem

utca

színház

kávézó

rendezvények

bál

tömegközlekedés

kirándulás

munkahely

hirtelen ennyi jut eszembe

2016. márc. 28. 10:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Hidd el mindjárt kapsz egy csomó privát üzenetet, arról hogy szeretnénejbtéged megismerni :)
2016. márc. 28. 10:58
 3/7 anonim válasza:

Legjobb az ilyesfajta ismerkedésre egy fergeteges házibuli. Ott legalább normális körülmények között lehet csevegni stb., nem akarnak majd kapásból minden szó nélkül ágyba vinni. Vagy ahogy az előttem szóló utalt rá, hogy akár itt is.

Ha gondolod cseveghetünk :) 21F

2016. márc. 28. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Fergeteges házibuli? ......hát hogyne. Ordít a zene, "száz" ember körülötted.....pont egy ilyen helyen lehet normálisan kommunikálni és megismerni a másikat.....
2016. márc. 28. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha gondold ismerkedhetünk:)
2016. márc. 28. 13:31
 6/7 anonim válasza:
#4 Házibuliban sokkal könnyebb, én is próbáltam és nem feltétlenül ordibál a zene végig. Oldottabb a hangulat hiszen a legtöbb ember ismeri egymást és felre lehet volnulni beszélgetni anélkül, hogy megzavarnának.
2016. márc. 28. 13:40
 7/7 Párnahuzat ***** válasza:
A nyílvános WC-ben. Ott garantált a siker!!
2016. márc. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!