Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek alapján milyen benyomást keltek?
Külső:
175 cm magas,rövidebb fekete haj(nem ecset és lenyalva sincs)barna szem,sportosabb testalkat,átlagosnak mondható arc.
Belső:
Intelligens vagyok a magam módján,eléggé allergiás vagyok a helyesírásra,vagyis annak a hiányára.Rendelkezem némi humorral,de az eléggé fárasztó.Ugyanakkor szeretek komoly,elgondolkodtató kérdéseket megvitatni.(Világűr,emberi lét,stb.,stb.)
Szeretem kiforgatni az emberek szavait,amit ők kevésbé.Teljesen megértem őket.Néha elég bunkó tudok lenni,de ezt nem gondolom komolyan.Megbízható vagyok,szeretek lelki elsősegélyt nyújtani másoknak.
Nehezen ismerkedem,egy kicsi önbizalomhiánnyal küszködöm.
Szeretek sportolni,sorozatokat nézni,zenét hallgatni(a rockot preferálom),naplementéket nézni,stb.
Nem vagyok az a bulizós fajta,ritkán iszom alkoholt,nem cigizek.
17/F
Belsőre pont olyan vagy, akivel nagyon szívesen ismerkednék :D
A külsővel annyi baj lenne csak, hogy magas lánynak számítok, és alig lennél magasabb nálam, ezért inkább azok a fiúk tetszenek, akik legalább a 180 centit elérik, de ez legyen a legnagyobb probléma :)
Szerintem ez a leírásod jó benyomást kelt 15/L
Veled valaki nagyon jól fog járni:)
16/l
Mióta keresgélek már ilyet:) Ne aggódj, minden rendben van veled!
15/l
Ha ennyire allergiás vagy a helyesírásra, akkor legalább te ne kövess el nyelvtani hibákat, lásd: nem cigizek helyett, nem cigizem.
De egyébként, nem igazán tetszel, de biztos van valahol valaki akinek viszont igen. Önbizalmadon pedig fejlessz valahogy, mert anélkül valóban nehéz barátnőt találni:)
Utolsó,a cigizek helyes,kukkants bele a Magyar Helyesírás Szabálya 12. kiadásába(2015)
Sokkal engedékenyebb a nyelvtan,köztük már nincsenek ik-es igék;)
Jól hangzik,de itt gyakorin minden 3. srác ilyesmi jellemzést ír magáról.
Ugyebár az első benyomást kérdezted,amit szerintem interneten keresztül nehéz meghatározni-sőt,konkrétan lehetetlen-. De a leírtak alapján nagyon rendben vagy,csak hát egy dolog amit írsz és amilyennek látnak az emberek a valóságban:)
16/L
Sziaa
Hat szerintem ha lesz valaki a rossz tulajdonsagaidat is fogja szeretni, amugy meg szerintem átlagos vagy talán egy kicsit geek de még mindig jobb szerintem mintha valami pawa lennél
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!