Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek alapján milyen benyomást keltek?
Külső:
175 cm magas,rövidebb fekete haj(nem ecset és lenyalva sincs)barna szem,sportosabb testalkat,átlagosnak mondható arc.
Belső:
Intelligens vagyok a magam módján,eléggé allergiás vagyok a helyesírásra,vagyis annak a hiányára.Rendelkezem némi humorral,de az eléggé fárasztó.Ugyanakkor szeretek komoly,elgondolkodtató kérdéseket megvitatni.(Világűr,emberi lét,stb.,stb.)
Szeretem kiforgatni az emberek szavait,amit ők kevésbé.Teljesen megértem őket.Néha elég bunkó tudok lenni,de ezt nem gondolom komolyan.Megbízható vagyok,szeretek lelki elsősegélyt nyújtani másoknak.
Nehezen ismerkedem,egy kicsi önbizalomhiánnyal küszködöm.
Szeretek sportolni,sorozatokat nézni,zenét hallgatni(a rockot preferálom),naplementéket nézni,stb.
Nem vagyok az a bulizós fajta,ritkán iszom alkoholt,nem cigizek.
17/F
Nekem bejön, sok mindenben hasonlít a belsőnk :D
16/l
Mindenki intelligens a maga módján. :D
Egyébként szerintem nincs gond veled, szimpibb lennél, mint egy nagyképű, "túlsokatképzelmagáról" gyerek.
Mintha rólam írtad volna, nagyon hasonlítunk egymásra belülről😃 amúgy jó benyomást keltesz
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!