Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ezek alapján milyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezek alapján milyen benyomást keltek?

Figyelt kérdés

Külső:

175 cm magas,rövidebb fekete haj(nem ecset és lenyalva sincs)barna szem,sportosabb testalkat,átlagosnak mondható arc.

Belső:

Intelligens vagyok a magam módján,eléggé allergiás vagyok a helyesírásra,vagyis annak a hiányára.Rendelkezem némi humorral,de az eléggé fárasztó.Ugyanakkor szeretek komoly,elgondolkodtató kérdéseket megvitatni.(Világűr,emberi lét,stb.,stb.)

Szeretem kiforgatni az emberek szavait,amit ők kevésbé.Teljesen megértem őket.Néha elég bunkó tudok lenni,de ezt nem gondolom komolyan.Megbízható vagyok,szeretek lelki elsősegélyt nyújtani másoknak.

Nehezen ismerkedem,egy kicsi önbizalomhiánnyal küszködöm.

Szeretek sportolni,sorozatokat nézni,zenét hallgatni(a rockot preferálom),naplementéket nézni,stb.

Nem vagyok az a bulizós fajta,ritkán iszom alkoholt,nem cigizek.

17/F

2016. márc. 27. 23:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Ha pár évvel fiatalabb lennél akkor jól kijönnénk.

Lehetnek hibák hisz pl mindenki tud bunkó lenni. De amúgy tök jó

2016. márc. 28. 21:30
 12/33 anonim válasza:
Végre egy pasi aki nem a buliknak él:D nekem a 175 pöppet alacsony a magasabb fiúk jobban imponálnak ha sportos vagy sosem baj esetleg meginvitálhatsz egy közös futásra ha okos vagy sosem baj, sőt vonzó egyszer korepetáltam egy fiút matekból aki bejött utánna megkérdezte mi az a "em kettő a táblán" (négyzetméter)had ne mondjam utánna már esélye se lett volna külsőd jónak tűnik a fárasztó kiforgató humorról és a komoly elgondolkodtató dolgokról így mindenről amit leírtál nekem Dancsó Peti ugrik szóval csak jó lehetsz:DDD
2016. márc. 28. 21:49
 13/33 anonim ***** válasza:
Amikor a második bekezdést olvastam akkor kicsit (nagyon) meginogtam, hogy egy lenéző p.cs vagy. De az utolsó 5 sort elolvasva sokkal esélyesebbnek tűnsz, mint elsőre. :)
2016. márc. 29. 00:20
 14/33 A kérdező kommentje:
Van ilyen.:D Sokan tartanak lenéző pötsnek.Elitélnek,mielőtt egy picit is jobban megismernének.Valószínűleg ezért se volt még barátnőm...
2016. márc. 29. 00:39
 15/33 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szimpi lennél, de ez a kiforgatós dolog..volt már ilyennel dolgom. Teljesen mindegy volt, hogy hányszor és hogyan mondtam el egy srácnak, hogy mi bajom van vele, ő mindig csak kiforgatta a szavaimat, hogy a végén én legyek a hibás. Aztán később azért is ő volt megsértődve, hogy nem voltam hajlandó elmondani, hogy miért vagyok dühös. Én meg könnyen mérgesedek néha, szóval ez a párosítás nem biztos, hogy nyerő :D 16/L
2016. ápr. 2. 18:12
 16/33 anonim válasza:

Nekem szimpatikusnak tűnsz így elsőre, én is hasonló tulajdonságokkal rendelkezem. A kiforgatós dolgot nem egészen értem. Viccből forgatod ki a szavaikat, vagy hogy? :D Mert olyat én is szoktam, de csak viccből.

17/L

2016. ápr. 2. 21:15
 17/33 A kérdező kommentje:
Természetesen csak viccből.
2016. ápr. 2. 22:06
 18/33 anonim ***** válasza:
#15-ös vagyok. Így már teljesen jó, feltéve, hogy tudod hol a határ. Nekem szimpatikus vagy :)
2016. ápr. 2. 23:20
 19/33 anonim ***** válasza:
Az, hogy kiforgatod a szavam az nem nyerő... Azt én szeretem csinálni. :D Am nincs veled semmi gond, rendben van :) 17/L
2016. ápr. 10. 10:54
 20/33 anonim ***** válasza:

Én is szinte magamra ismertem.

Rock *-*

Amúgy meg majdnem totál én,csak én könnyen ismerkedem és önbizalmam van bőven. 15/L

2016. ápr. 10. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!