Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok ez túl kövér alkat vagy még jó?
Sajnos sokat híztam, 165 cm és 82 kiló vagyok. Mit gondoltok?
17/L
En 173 vagyon es 80 kg! Es hat eleg daginak erzem magam! :D
Van aki szornyulkodve nez ram es van akinek ez jon be! Mar 2 eve boldog parkapcsolatban elek! Egy olyan fiuval vagyok egyutt aki regen ra sem nezett volna az olyan lanyokra mint en! Aztan meg ismerkedtunk es meg szeretett! Nagyon sokat valltozott, es a mindene vagyok! :))
Nem feltetlenul csak az alakra mennek a fiuk! Es most mar boldogan veszem eszre azt hogy egyre tobb az ilyen fiu! Sajnos tulnyomo tobbsegben vannak akinrk csak a kulsi szamit, de vannak kivetelek! A kulombseg az hogy regen 80 kilosan sokkal ducibb voltam mint most! Most is annyi vagyok viszont jelentosen latszik hogy nincs akkora hasam stb! :) van akinek ez tul kover, van akinek jo!
Viszont nem gondolom hogy sokaknak a bunko hozzaszolasokkal bantani kellene! Persze nem normalis ilyen fiatalon ez a suly ahogy nalam sem az, de az nem jelenti hogy sertegetni vagy bunkon kellene valaszolni! Tessek segiteni es kitartassal mimdent el lehet erni! Persze ha neked igy jo, akkor ne foglalkozz masokkal! A lenyeg hogy te erezd jol magad! :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!