Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túl husi ez az alkat (kép)?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek hasonló alakja volt, de lefogyott. Nem bánnám, ha visszahízna.
19/F
2015. dec. 3. 14:38
2/20 anonim válasza:
Ez már nem husi, hanem vágósúly sajnos. Ha lefogyott, helyesen cselekedett.
6/20 Dinnyemanoo válasza:
Sajnos ez nem husi hanem vágóhídi súly
7/20 anonim válasza:
Ez háj , nem hús . Az elhízott lábai és a szíve se bírja sokáig a terhelést .
8/20 anonim válasza:
Ez nem husis, hanem konkrétan baromira elhízott.
9/20 anonim válasza:
Primitiv -15 IQ- válaszolók! Kérdésre miért kell állati válasz adni! Szeretném ha tolnátok magatokról állati "jó képet" fel... brrr
#2-3-6 válaszolók!
10/20 anonim válasza:
Hát szerintem meg igenis jól tette hogy lefogyott.
Ha nem bánnád, ha visszahízna, akkor ne bánd azt sem, hogyha 10 évvel előbb halna meg, mint így vagy járóbottal kéne mennie, mert a térd hosszútávon nem bírja az ilyen súlyos terhelést, vagy esetleg cukorbeteg lesz, vagy elzsírosodnak a belsőszervei. Szerintem örülj neki, hogy egészségesebb lett, bár nem tudom, hogy 10 kilót adott le, vagy 40-et, mindenképpen jót tett magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!