Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen testalkat jön be?
Figyelt kérdés
Legjobban az érdekel, hogy nektek bejön-e, ha látni az izmot egy lányon. Én most nyáron edzettem hasra, nyílván nem kockákra mentem, hanem a két oldalsó izomra. Van akinek kifejezetten ez tetszik? (Nem a kigyúrt testalkatokra gondolok, hanem az izlésesre.) Mellé nagyobb fenekem és kisebb mellem van. (Magyarán inkább körte.)2015. aug. 4. 20:22
1/10 Tapasztalatlan válasza:
Az ízléses izomzat a legszebb egy lányon/nőn szerintem...
4/10 anonim válasza:
nem feltétlen kell izmos lány, viszont legyen formás
5/10 anonim válasza:
Kép nélkül nem tudok semmit mondani. Nekem leírás alapján nem jön be, de ez egy huszadrangú dolog, hogy kinek mi jön be. Nekem a nagymellű, vörös az ideálom, de csorgattam a nyáram ezer másik lány után, aki se vörös nem volt, se melle.
6/10 anonim válasza:
Te egyszer már kiírtad ezt a kérdést, nem?
Amúgy igen, nagyon bejövős.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem, ilyesfajta kérdést most írtam először.
2015. aug. 4. 21:48
8/10 anonim válasza:
Én nem szeretem ha izmos egy lány...
9/10 anonim válasza:
Szerintem az jó pont, hogy ha egy lánynak izmos a hasa, mert ahogy izmosodik a hasad, úgy a feneked is. Az én fenekem is csak emiatt számít jónak, mert anno rengeteget hasaztam. Az alkatod pedig szerintem a legjobb, legalábbis nekem a körte a kedvenc alakom. Remélem tudtam segíteni. :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!