Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik testalkat jön be a legjobban nektek?
Nekem szemely szerint a sportos izmos testalkatu sracok jonnek be . Na nem azok a halalra gyurt , szteroidos tiszta izomkotegekbol allo ferfiak mert az mar csunya . Nekem meg bejonnek a nagyon magass es veknyabb sracok is csak legyen egy olyan minimalis sportos testalkata . Azt pedig kulon imadom amikor egy fiunak a kezen es a karjan kivannak dagadva az erek , az annyira szexi , ez a gyengem , elsokent mindig a ferfiak kezet szoktam megnezni :) Na de terjunk vissza a targyra mutatok par kepet : [link]
Lapos has (pici husival esetleg ,ami ülve látszik de állva nem) , izom csak vádlin és háton pici , magas ,vékony, nagy kéz és láb.
A többi izom nem tetszik , a kockahastól és eres kezektől undorodom (utóbbitól szó szerint rosszul vagyok). Felhővé gyúrt testalkat szintén kizárva.
Az elsővel totál egyetértek :D
Ami nem tetszik, amikor valaki nagyon el van hízva, vagy borzasztóan vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!