Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csiki521 kérdése:
Szerintetek? Ez milyen?
Figyelt kérdés
Lehet nem ide illő a kérdés de 14/f-ként a 175cm 67Kg és 44-es lábméret milyen arányt ad? Ezt azért kérdezem, hogy mennyire van esélyem csajoknál?2015. júl. 6. 01:51
2/5 Yuiii *-* válasza:
Mivel a magasságod kiegyensúlyozza a testsúlyod, így azzal nincs probléma, tök átlagos.. A lábad méretét meg szerintem a kutyát nem fogja érdekelni xDDDDDDD gomene xDD
3/5 anonim válasza:
Így összhatásában teljesen jó vagy,a lábad senkit nem érdekel. :D Viszont ha nem az összhatásra voltál kíváncsi,akkor szerintem alacsony vagy.
4/5 anonim válasza:
Ki francot érdekel a láb méreted? Amúgy is, nem azon fog múlni, hogy hogy nézel ki, ha nem vagy egy torszülött, szórakozóhelyeken simán beakasztasz 1-2 csajt. Hidd el, tapasztalat ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ment a zöld pacsi. Amúgy lábméretet nem tudom hogy miért írtam ki.
2015. júl. 7. 22:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!