Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek ennyien le?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek ennyien le?

Figyelt kérdés
Valahányszor megtudják rólam,hogy nem szoktam bulizni inkább a családommal vagyok vagy éppen olvasok leszólnak,hogy én ilyen maradni vagyok meg amolyan.Nem értem miért kell leszólni úgy se fogok megváltozni eddig se vonzott a buli ezután se fog.De attól még szerintem nem kéne lenézni.Sokszor mondják,hogy úgy is befogok baszni egyszer én meg mondom,hogy úgy se.
2016. márc. 17. 19:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért néznek le mert ők ezt tartják menőnek, és a nagy tömeg is ezt tartja menőnek, igy ezek alapján te is, meg én is lúzerek vagyunk akiket lenéznek, mert egy fokkal több értelem szorult belénk. És ne hagyd hogy elhúzzon a tömeg:), van egy olyan gondolkodásmód, ami abból áll hogy akkor igyál ha szükséged van rá, nem azért mert mások akarják vagy valami ilyesmi.
2016. márc. 17. 19:44
 2/4 anonim ***** válasza:
nézd meg ezeket milyen életet élnek...el fognak érni valaha is valamit? elárulom neked hogy sose...ezek buták...az okos ember alapozza a jövőjét vagy élvezi hogy gyerek lehet józanul...józanul mindent jobban él meg az ember..visszatérve az előzőre miért érdekel az ilyen senkik véleménye? miért számít a buta emberek véleménye? számitson annak a véleménye akiére adsz de de minden jött mentté..én sem bulizok nem iszok nem cigizek nem is szeretnek érte de én bármikor a pofájukba mondom hogy én már most többet értem el mint te valahi is fogsz és 17 évesen többet keresek mint amennyit te fénykorodban fogsz...egy-két ilyen megnyilvánulás után többet nem fognak szekálni mert senki nem szeret beégni :D 17/F
2016. márc. 17. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen, az előző jól mondja.

Akiken látod hogy tipikus menő és menő bandában járkál azoknak a véleményét meg se hallgasd.

Az ilyenek nem számítanak semmit sem.

Az olyanok véleményére hallgass akik jól tanulnak és ha már ők mondják neked hogy nincs életed vagy nem bulizol eleget akkor rájuk hallgass.

Az ő szavuk ér is valamit.

2016. márc. 17. 20:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Egész egyszerűen szard le őket. Engem se vonz annyira a bulizás, de néha eljárok a társaságommal egy-egy ilyen helyre, azért nem olyan rossz az, és egyáltalán nem nézem le azt aki inkább otthon marad. :)

Akik meg beszólnak neked ezért, azoknak a nagy része csak divatból jár el minden hétvégén, hogy megmutassák hogy ők milyen rajok és milyen sokat tudnak inni (aztán egy felestől már a földön fetrengenek). De az ilyeneknek úgyse lesz nagy pályafutása a későbbiekben.

2016. márc. 19. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!