Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem "úgy" néznek rám a fiúk?
15 éves vagyok.Nem éppen áltlagos .Az a tipikus mindig happy felpörgöt kicsit hippi vega lány. :D
Teljesen átlagos vagyok kinézetileg alacsony hosszú barna haj barna szem.
Nem öltözök túl lányosan tornacsukában csőgatyában és pólóban járok suliba.
Mindenki a hülye csajként ismer aki fél liter kóla utan versenyt böfög vagy felmászik a suli tetejére egy labdaért.Mindenkivel jóba vagyok sose veszekszem.
De a nagymenő fiúk mindig piszkálnak.Pl lelezbiznek mert tornacsukában járol vagy csak szimplán piszkalnak.Persze vissza szólok nekik de nem annyita bunkón mint ők.Sok fiú barátom van de mind csak haverként tekint rám. Maradjak ilyen amilyen vagyok?
Nem akarok megváltozni de úgy érzem a menő bunkók parasztkodnak velem a többi fiúnak meg csak haver vagyok.
Mit tanácsoltok?
Mit tegyek?
Fiús vagy,böfögsz,mint egy tahó,"felpörgöt" vagy,gondolom ha iszol,akkor vihogsz egy nem normális,ordibálsz...
Sok ilyet láttam,és nem hogy barátként tekintek rá,de kerülöm is.
Volt egy hasonló kellemetlen élményem egy haverom és az ő lány barátjával. Esti iszogatás egy bárban,voltunk kb 8an. És a csaj elkezdi rágcsálni a citromkarikát amit koktéljához kapott. Összehúzza a száját és visít mellé,majd kiabál 1 hangos B+-ot! Ezután visszaköpi a pohárba és idétlenül röhög.
Nem tudom hány éves vagy,de nekem nem kellenél.
18F
Legalább egyedi vagy...maradj is ilyen! A "nagymenő" fiuk utálják azokat a lányokat akik nem k*rvák..ne tégy semmit,ne reagállj idővel megunják :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!