Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk mit néznek egy lányon? Mik a fontosabb szempontok, ami alapján eldöntik, hogy szimpatikus-e?
Figyelt kérdés
mennyire fontos a külső, azon belül is pl a haj, arc ...stb
milyen belső tulajdonságok fontosak?
2015. jún. 30. 19:35
1/7 anonim válasza:
Külső: hát feneke... nem kell hogy nagy legyen csak formás.. belsőre kedves,aranyos,kicsit esetleg félénkebb típus,vicces
2/7 kérdező140 válasza:
Nekem az arc az első amit megnézek azon belül is a szemek.
3/7 Férfi15 válasza:
Külső: arc azon belül leginkább a mosolyát, magasságát, a haját
Belsőre:Kedves legyen,szeretetre vágyó és ragaszkodó :)
4/7 anonim válasza:
Az arcát :)
Azon belül is a száját hogy megtudjam vidámabb fajta vagy a mogorva :)
5/7 anonim válasza:
Az összkép a fontos. Sokak külön-külön veszik az adottságokat, de szerintem elég ha egy lány szimpatikus.
6/7 anonim válasza:
Azt hittem csak én nézem az arcát meg a mosolyát. Persze nézem lejjebb is :), de az arcnál kezdem. És sokszor egy szép arc kedves mosoly mellett már nem is érdekel hogy kicsit nagyobb más. Meg az úgynevezett kisugárzás, amivel nem tudok mit kezdeni. Van aki miliméterre megfelel a tökéletes nőnek, és nem kéne mert van egy negatív kisugárzása. És fordíva is létezik ez.
7/7 anonim válasza:
Egyetértek utolsóval :) Szinte ugyanezt akartam írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!