Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Nem vagyok szimpatikus neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok, van egy lány, akit múlthéten vettem észre a suliban, az egyik rendezvényen. Többször összeakadt a tekintettünk, le sem bírtam venni róla a szemem, teljesen elvarázsolt, és úgy vettem észre én sem vagyok közömbös neki:DD... Tegnap bekövettem Instagramon, amit el is fogadott, viszont vissza már nem követett, de az egyik képét törölte egyből...Aztán megváltoztatta a nevét, végül levette a profilképét is... Utána felrakott egy képet, amit belájkoltam, végül levette...Szerintettek idegesítem vagy mi lehet az oka, mert ez így egy kicsit furcsa nekem:D Meg tudom, hogy hülyeség ez az egész, de azért örülnék a normális válaszoknak:DD

19/F

2015. jún. 15. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
ez szopat:d
2015. jún. 15. 21:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy miattad csinálta lehet, hogy csak hirtelen megváltozott a kedve. Nyilván abból is fakadhat, hogy mégsem jössz be neki. Szerintem próbálj meg beszélgetni vele mondjuk facebookon úgyis kiderul és nem kell talalgatnod :)
2015. jún. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!