Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan, hogy valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy valaki alkalmatlan a párkeresésre?

Figyelt kérdés

Üdv! Létezik, hogy alapvetően teljesen egészséges (szellemileg és fizikailag egyaránt) emberek nem képesek párt találni? Saját illetve ismerősök, barátok példája alapján gondolkodtam el ezen. Kicsit kifejtem mire gondolok;

-itt vagyok én, normális középiskolás, jó jegyekkel jövőre vonatkozó tervekkel, egy viszonylag szerencsés testalkattal és nem csúnya arccal (az orrommal van problémám, de semmi komoly, kicsit nagy).

-Van egy barátom, szintén ennyi idős, kicsit jobb jegyei vannak, testesebb alkat de nem kövér.

-Szintén egy barátom, magasabb srác, átlagos alkat, jegyei kicsit rosszabbak de nem buta.

A sort tudnám folytatni, de szerintem ennyi is elég. Szóval magamon kívül is ismerek jó pár embert, rendezett külsővel, átlagos vagy átlag feletti intelligenciával, szorgalommal, tudással. Akiknek egyik közös tulajdonsága, hogy soha nem volt kapcsolatuk. (Kifelejtettem, hogy egyikünk sem meleg, szóval nem emiatt.) Tényleg ez nagyon szánalmasan hangzik, de kézfogáson kívül nem volt közelebbi kapcsolatom egy lánnyal sem. Az is egy tesiórai fogócska alkalmával...

Szóval létezik, hogy alkalmatlan valaki a párkeresésre attól függetlenül, hogy minden egyéb dologra képes? 17/f

2016. márc. 13. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb utóbb mindenki megtalálja a neki való párt még ha nem is keresi :)) Szóval nem hiszem hogy alkalmatlan lennél rá, csak még nem ismered a megfelelő lányt.
2016. márc. 13. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, és nem létezik hogy valakinek ez a természetébe lenne kódolva, hogy ő most alkalmatlan a társkeresésre. Szerintem inkább ilyen időszakok vannak amikor az ember alkalmat valamiért a párkeresésre (csalódások,stb).
2016. márc. 13. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
én pl 22 voltam. teljesen normálisnak tartottam magam gimiben is, meg lehetőségem is lett volna, de komoly kapcsolatban akartam lefeküdni lánnyal. ez 22 éves koromra jött össze, 3 év eltelt azóta, most is azzal a lánnyal járok :)
2016. márc. 13. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is komoly kapcsolatot szeretnék, csak egyszer sem jött még össze. Mivel nem csak ülök és várom a sültgalambot, így arra jutottam, hogy a hiba bennem lehet. Tehát próbálkoztam/próbálkozok lányoknál, valamiért mindig elutasítanak. Valaki kerek-perec megmondja, hogy bocsi nem, valaki elkezd kerülni/nem ír vissza stb. De van olyan is, hogy barátként teljesen jól megvagyunk, kapcsolat viszont nem tud kialakulni valamiért.

Valaki említette, hogy időszakosan van csak ilyen. Na most én mióta érdeklődöm az ellenkező nem iránt, tehát barátnőt szeretnék, az úgy durván 13 éves korom vége 14 éves korom eleje. Szóval jó 3 éve. Ennyi idő alatt nem sikerült. Ilyen hosszú és peches lenne ez az időszak?

2016. márc. 15. 00:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Merj lepni,harcolni kell egy nőért. Ne csak vard a csodat,hanem hoditsd meg!
2016. márc. 15. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy genetikailag alkalmatlan vagy a párkeresésre. olyan viszont van, hogy a társasági, kapcsolatteremtési képességeid nem kellően fejlettek. lehet, hogy okos, intelligens srácok vagytok, de nem mozogtok eleget csajok között, nem vagytok elég lazák, közvetlenek, határozottak, ezért nem jön össze.

menjetek el egy tánciskolába, ott mindig van sok lány, akik örülnek a srácoknak, lehet ismerkedni, javítja a tartást és a mozgáskultúrát is, a táncon kívül az ismerkedést is lehet gyakorolni, közösségi élményt is ad és ki tudja, mi mindenre lesz még jó.

vannak mindenféle könyvek és fórumok a csajozásról, amikből sokat lehet tanulni, de egyáltalán nem biztos, hogy az a megfelelő megoldás mindenki számára...

2016. márc. 15. 08:23
 7/9 anonim ***** válasza:

gyakorolni kell, ez a legfontosabb. nem szabad elkeseredni a kudarcoktól és soha nem szabad feladni!

járni is úgy tanultál meg, hogy egy csomószor elestél és aztán mindig felkeltél és tovább botladoztál, amíg nem jártál végül sikerrel. ez a példa követendő mindenben!

2016. márc. 15. 08:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg lehetséges ilyen (legalábbis mostanában kezdem ezzel vigasztalni magam :D). Itt vagyok én, először senkinek se vagyok szimpi (csak lesek amikor barátnőim mondják, hogy mit gondoltak rólam amikor először láttak :D) aztán valahogy a legtöbben megkedvelnek. Legalábbis a normális emberek, szóval azok akik szimpatikusak nekem. A fiúkkal meg már jó ideje azt játszuk, hogy vagy max lánytestvérként néznek rám, vagy már akkor kedvelnek meg amikor kis túlzással a halálukat kívánom 16/L
2016. márc. 15. 14:34
 9/9 Szuperszenny válasza:
Az ki van zárva hogy valaki alkalmatlan párkeresésre. Majd megtalálod a hozzád illőt. Ha van önbizalmad és adsz is magadra nem lesz gond. Előbb vagy utóbb belefutsz abba a lányba akivel kölcsönös a szimpátia.
2016. márc. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!