Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 16-18éves srácok, valaszolnato...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18éves srácok, valaszolnatok az alabbi kerdeseimre?

Figyelt kérdés
Azt vettem eszre, hogy egyre kevesebb fiu akar "komolyabb" kapcsolatot. Mindenki csak a testi kapcsolatot szeretne. Miért? Miért nem akartok elkotelezodni? Miert csak a kulsore utaztok? Miert nem akarjatok jobban megismerni a lanyok szemelyiseget? Tudom, a mai lanyok miatt valtok/valtatok ilyenne, mert megjatszak es kelletik magukat... De normalis lanyok is vannak, persze azok senkinek sem kellenek.(ez alatt magamat is ertem) pl.en. Okos,intelligens,erdeklodo,muvelt,szep lany vagyok. Meglehet neha goromba, bekepzelt, antiszoc vagyok(szeretek egyedul lenni, gondolkodni az eletrol/jovomrol) de szerintem a tulajdonsagaim kiegyensulyozzak egymast. Meg sem kellek senkinek, ugy ertem, aki normalis kapcsolatra vagyna, es szoke:DD(viccelek csak, kedvelem a szoke hajuakat) koszonom ha elolvassatok, elnezest az ekezetert!

2016. márc. 12. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én világos szőke vagyok. :P

Én is aszoc vagyok még barátaim sincsenek. :D

A 17. születésnapomon is csak a családom köszönt fel.

Látod így már hiába szőke valaki hogyha másnak sem kell akkor neked sem.

Gondolom.

2016. márc. 13. 00:15
 12/14 anonim ***** válasza:
hàt amint làtod a fiuk valoban a testi szépségre hajtanak nekem egyik osztálytàrsam ugy emlegeti hogy mit csinal az asszonyàval hogy egész trónok harca szexet lehetne kivenni ebből es ez miert jo a mai fiukorosztály nagyresze ilyen de van pár csendes titkos lélekfiu is akik nem menők hanem kockàk okosak tanulnak es nem testi dologra hajtanak probálkozz ilyeneknél en igy gondolom.
2016. márc. 13. 22:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért mert nehéz megtalálni a normális lányokat
2016. márc. 15. 19:50
 14/14 papics ***** válasza:
Amúgy elmondanám, hogy NEM minden fiú a testre utazik, de azt kell hogy mondjam hogy a legtöbb lány nem néz körbe... lehetetlen, hogy nem jössz be senkinek, de tényleg rendesen körbe kell nézni. Ha meg tényleg úgy van, hogy senki nem akar veled "barátkozni", akkor valamit te csinálsz rosszul. Ne a negatív dolgaidat mutasd, hanem a pozitív dolgaidat. Mellesleg a sminkekhez kapcsolódóan: igen szépít, nem kell belőle sok, SE KEVÉS <--- a fiúk azt gondolják majd rólad, hogy nem foglalkozol magaddal. Sok lány van aki azt mondja, hogy ehhez még túl fiatal, meg le k*rv*zza azokat akik sminkelik magukat, de ha ezt csinálja nem lesz szebb. :) Ez olyan mint a kövér lányok baja. Ha csak azt ismétled egyfolytában, hogy ilyen a genetikám, nincs rá időm.... blablabla Nem fognak vékonyabbnak látni a fiúk!!!! Ezzel nem akartam megsérteni senkit, de ez az igazság, bele kell törődni. A fiúknak pedig az a tanácsom, hogyha bele szerelmesedsz egy lányba, de te nem érdekled őt, akkor nézd meg, hogy milyen fiú jön be neki, és a külsejét próbáld meg leutánozni. Ha izmos, gyúrj, ha jó a haja, akkor ne csinálj ugyan olyan frizkót magadnak, hanem csinálj a sajátodnál jobbat, de ne legyen HATALMAS különbség a régi frizurádhoz képest, ha pedig magas, azt hagyd a p*cs*ba, mert úgyse azt a lányt fogod megszerezni magadnak, a sors JOBB csajt tartogat neked, és neki TE fogsz kelleni. A fiú személyiségét azért ne utánozd le, mert akkor már észre veszik, hogy már másolsz valakit (és az cicki....), és annak a lánynak, akit a sors tartogat neked, annak a te személyiséged kell, nem másé. Én is fiú vagyok mellesleg, és én NEM azért gyúrom magam, hogy tapadjanak rám a csajok, hisz én azt rühellem, ha körbe ugrálnak, hanem azért, mert majd a jövőbeli barátnőmnek ne legyen kínos velem mutatkoznia. Mert ha van egy párod, az is fontos, hogy a barátaid ne legyenek képesek negatív dolgokat mondani róla. Viszont most jön az üzenetem a lányok csekély menyiségének: Lehet, hogy most van XXI. század, de akkor se ma lányoknak kell kezdeményezni, hanem a fiúknak!! Értitek? A FIÚKNAK KELL KEZDEMÉNYEZNI!! Nem nektek. Én azóta gyúrom magam, amióta beleszerettem egy olyan lányba, akinek csak 1 fiú jön be, és ha mégiscsak más fiúról lenne szó, akkor tuti kék szemű, magas fiúkat választaná (én alacsony vagyok és zöld szemű...), nem mellesleg ezt a kezdeményezős dolgot azért említettem meg, mert NEM a srác, hanem a lány kezdeményezett. Én rengetegszer megkértem, hogy had kísérjem el + sokszor akartam vele beszélgetni, és ő beszélt velem ugyan, de látszott rajta, hogy semmit nem tesz azért, hogy legalább jobb barátok legyünk. Viszont azzal aki bejön neki, Ő személyesen kéri meg, hogy kísérje el, meg kajálni elhívja (mert ugye ezeket a fiúnak kell megtenni, ezért olyan furcsa)... Röviden, ha csak utálkozol, nem jársz jól, tegyél valamit érte. Én is utálkoztam de egyszer csak azt mondtam: Basszus... ez így rohadt sz*r..! <-- A helyetekben én is ezt tenném.! ;)
2016. márc. 15. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!