Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyennek?
Szerintem, a Normális egy olyan kifejezés ami arra utal, hogy valaki éppen mennyire felel meg egy elképzelésnek.
Hogy éppen mi ez az elképzelés az az emberektől függ, mint a divat. Változik, és sosem ugyanaz. Sokan mondják "te nem vagy normális" ha valami számára idegen dolgot csinálsz, így hát gondolom a normális mindenkinek az, ami a legközelebb áll az ő elképzeléseihez. Ez az "ő elképzelése" pedig abból születik amit naponta lát és hall.
Egyszerűbben: Emberek -> az elképzelések halmaza. -> Ezen halmazokba tartozni -> Normális.
Ha egy másik halmazba tartozol mint amiből szemléled magad akkor -> Nem normális.
Ha azt mondom "Normális vagyok" tehát úgy hiszem, hogy a legtöbb ember aki körülöttem él részét képezi az én halmazomnak.
Sok ilyen halmaz, a sors ad egyet ahol felnősz, aztán te döntöd el mibe akarsz tartozni később. (jobb esetbe)
a normális manapság hogy pénteken bebaszik havonta cseréli a pasikat
szóval nekem a nemnormális csajok jönek be akik nem basznak be hetente és hoszutávra terveznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!