Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19-23 éves fiúk/férfiak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-23 éves fiúk/férfiak, titeket mennyire zavarna, hogy a párotok metal, rock, metalcore zene szerelmese? A külsőmön is látszik időnként, bár szerintem még az elfogadható, és nem túlzó kategóriába tartozom. (bakancs, néha bandás felsők)

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 23:18
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna. Én már egy átkagos rock zenétől rosszul vagyok, nem tudnám elviselni. 20/f
2016. márc. 4. 09:09
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem zavarna :) 19/F Biztos jó fej lány lehetsz :D
2016. márc. 4. 09:37
 33/36 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem zavarna, mert én is metálos vagyok. A külsőmön is meglátszik, a hajamat is növesztem.

20/f

2016. márc. 4. 11:38
 34/36 anonim válasza:
Én is metált hallatok és lány vagyok, nagyon sok metálos barátom van ,de van sok nem metálos is, a stílusomon is meglátszik, nem nagyon, de látszik, nálam ez még sohasem jelentett gondot, biztos lesz olyan fiú aki pont ezt fogja értékelni benned, nem szabad megváltozni mások miatt, ha nem fogadnak el akkor így jártak, mindig lesznek olyanok akik nem szeretnek, ez van, azokat le kell szarni
2016. márc. 4. 15:24
 35/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat :)! Hát igen aki hasonló stílusban mozog, annak talán felkelhetem az érdeklődését! :) Nekem sokszor nem metálos emberkék is szimpatikusak:)

Hát elhiszem, hogy sokaknak rémisztő a "bakancs":) De természetesen csak télen viselem. Meg maximum koncertekre, ezek között tornacipő :)

2016. márc. 4. 18:18
 36/36 anonim ***** válasza:
szerintem az átlag népeket nem fogja visszariasztani, hogy metálos vagy. Csak olyanokat, akik tényleg ki nem állhatják.
2016. márc. 5. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!