Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19-23 éves fiúk/férfiak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-23 éves fiúk/férfiak, titeket mennyire zavarna, hogy a párotok metal, rock, metalcore zene szerelmese? A külsőmön is látszik időnként, bár szerintem még az elfogadható, és nem túlzó kategóriába tartozom. (bakancs, néha bandás felsők)

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 23:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én is arra a korosztályra értettem, amiről kérdeztél. Szerintem aki igazán intelligens, nem a zenei ízlés alapján válogat, legfeljebb ha a külsőre is hatással van. 16-17 éves fiúkkal nem foglalkozom, még haverként se nagyon. Nem sok van, ahogy a lányok közül se, akivel tizenévesen jól el lehet beszélgetni... Na meg ilyen korban még benne van a pakliban, hogy valaki "kinövi" ezt a stílust.
2016. márc. 4. 00:12
 22/36 anonim ***** válasza:
0%
mindenki rock meg metál... csak fekete minden es szögek mindenhol... esetleg aki utálja ezeket nincs errefelé? mimdig is ruhelltem. ezt a "műfajt" fáj a fülem tőle... 17f
2016. márc. 4. 00:13
 23/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményedet, de nem azt kérdeztem, hogy zavarja e a füledet a zene, hanem ha a megadott korosztályba tartozol, zavarna-e ez az ízlés. Nem zenei stílusok közti ellentéteket akartam felütni a kérdéssel.
2016. márc. 4. 00:18
 24/36 anonim ***** válasza:
A volt barátnőm is ilyen stílusú volt, és a legtöbb metálos akit ismerek egész jó fej - attól függetlenül, hogy nem az én stílusom. Szerintem nincs semmi baj vele.
2016. márc. 4. 00:28
 25/36 anonim ***** válasza:

(Bocsi, nem egészen ide tartozik...) Aki azt mondja, hogy a metal az üvöltözésből áll, arról meg is van a véleményem. Ha nem tetszik, mert pl. durva, elfogadom. Nem lehet mindenki egyforma. De "üvöltözés", meg "nincs mondandója"... XD Olyanok is akadnak, sőt, az utóbbiak minden műfajban, de nem kéne általánosítani... Az olyanokat én sem hallgatom, ahol hörögnek, és emellett sátán így meg úgy... Ha már valaki kritizál valamit, legalább értelmesen tenné... Részemről téma lezárva.

Kérdéshez még annyit: Miért nem próbálsz hozzád hasonló pasikkal ismerkedni, ha úgy gondolod más elutasíthat a stílusod miatt? :)

2016. márc. 4. 00:30
 26/36 anonim ***** válasza:
csodálatos lenne :)
2016. márc. 4. 01:11
 27/36 anonim ***** válasza:
csak 17 vagyok de nekem joban bejön mint ez a lázacica stilus..
2016. márc. 4. 05:23
 28/36 anonim ***** válasza:
Nem zavarna
2016. márc. 4. 06:52
 29/36 anonim ***** válasza:
A bandás póló még oké na de a bakancs, nembtudom hogy mások mit gondolnak róla, de én utálom ha egy lány bakancsot hord (az ilyen sárga, utcai bakancs még elmegy de gondolom neked ez a fekete kemény rockerbakancsod van ami az én ízlésem szerint ronda) a zenei stílust nem kedvelem de egy párkapcsolatban nem oszt nem szoroz hogy ki milyen zenét hallgat. Üdv.
2016. márc. 4. 08:49
 30/36 A harmadik szem ***** válasza:
100%

Teljesen tökéletes egy hozzá megfelelő fiúnak.

Nyilvánvalóan nem fogsz bejönni sokaknak, de cserébe valószínűleg ők sem neked. Ebből a szempontból meg csak hasznos ez az éles stílusvilág.

Én (mint hasonló ízlésvilágban élő, korosztálynak megfelelő srác), szimpatikusabbnak tekintem az ilyen embereket.

2016. márc. 4. 09:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!