Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 19-23 éves fiúk/férfiak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19-23 éves fiúk/férfiak, titeket mennyire zavarna, hogy a párotok metal, rock, metalcore zene szerelmese? A külsőmön is látszik időnként, bár szerintem még az elfogadható, és nem túlzó kategóriába tartozom. (bakancs, néha bandás felsők)

Figyelt kérdés

2016. márc. 3. 23:18
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2016. márc. 3. 23:40
 12/36 anonim ***** válasza:

Ha a zenébe szerelmes, akkor belém micsoda?

Amúgy jobb lenne egy vagány, belevaló csaj most már. Kezdem utti a barbikat...

I <3 ROCK!

23/F

2016. márc. 3. 23:47
 13/36 A kérdező kommentje:

Kiváló kérdés. :D

Hát furcsa azért ha valaki így "megtér" :))

2016. márc. 3. 23:49
 14/36 anonim ***** válasza:
Miért furcsa?
2016. márc. 3. 23:51
 15/36 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi vonzott eddig, az olyan lányokba, és miért váltanál hirtelen. Ennyi az egész.
2016. márc. 3. 23:55
 16/36 anonim ***** válasza:
Mindét típosnmozgatta a fantáziám. A rózsaszín nem volt be. Hát nézzük meg a kicsit zúzósabbat. :)
2016. márc. 3. 23:58
 17/36 A kérdező kommentje:
értem:)
2016. márc. 3. 23:59
 18/36 anonim ***** válasza:

Küldesz nekem privátban néhány zenét, ami bejön neked?

Talán én is küldök. :)

2016. márc. 4. 00:01
 19/36 anonim ***** válasza:
Öhm, én 17 éves csaj vagyok, viszont tudok segíteni, van tapasztalatom. :D Én is rocker vagyok, de általában ez csak egy katonahátizsák, és néhány kiegészítő formájában mutatkozik. Bandás pólóim nekem is vannak, bakancs is, de azt jó ha fél évente felveszem. xD Akikkel ebből korosztályból beszéltem/beszélek és nem rockerek, a legtöbben nem utasítanának el egy csajt emiatt. Akik igen, közülük is sokan a "brutál" öltözködéssel nincsenek kibékülve, meg a horrori sminkkel. :D De ahogy olvasom, te sem vagy az a kategória.
2016. márc. 4. 00:03
 20/36 A kérdező kommentje:
Hát én már húszat taposom, és az ilyen korosztályú emberkék eléggé elutasítóak. 16-17 évesek szoktak azzal próbálkozni, hogy tetszik a stílusom. Illetve vannak akik azt mondják aranyos vagyok a stílusom ellenére is, de mégse. Talán velem van a baj.
2016. márc. 4. 00:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!