Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti feladnatok?
Tudom h sok ertelmetlen kerdes van itt de azert en is felteszem a sajatomat... Van egy fiu (nem a pasim es nem is volt az) de tpbbszor tett olyan dolgokat amivel arra utalt h bejohetek neki. Pl kijott velem este setalni, csak ugy megolelt pedig mast soha nem szokott, eljott velem tobbszor is kettesben fagyizni.....most ennyi jutott hirtelen eszembe. Szoval en meg nem igazan tudom h kene kimutatni h bejon nekem is.... Mostanaban egyre kevesebbet vagyunk egyutt.
Szoval az a kerdes h ha fiukent ilyesmi helyzetben nem kaptok visszajelzest akkor foladjatok e egy ido utan......
Foleg 15-18 eves fiuk valaszat varom....
15/L
A fapofa az tuluas mivel en altalaban mindenkire mosolygok. De am a tobbi program random jott foldobtuk h elmegyunk e aztan egy perccel kesobb mar indultunk is :D
Ja es koszi a valaszod....
Akkor jo #2 :)
Bar en ezt nem szamitanem visszajelezesnek mert akar haveri alapon is megtehetnem.... Mert ahhoz eleg jol ismerjok egymast...
Es neked is koszi a valaszt
Neked is koszonom a valaszt :)
Es ebben az esetben ha tudjatok h amugy ismerjuk egymast es szinte napi szinten talalkozunk akkor mi szamitana visszajekezesnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!