Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor a páva fiúk tetszenek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a páva fiúk tetszenek?

Figyelt kérdés
Olyan három éve volt barátom és részben azért tetszett meg mivel bejött a sérója.Azóta kakastaréjosokat részesítem előnyben.Akkor még nem volt divat a páva haj.A kakas taréj is annak számít vagy megnyugodhatok,hogy nem az ilyen páva gyerekek jönnek be nekem csak egyszerűen tetszik a kakastaréj? Lehet hülye kérdés de kíváncsi vagyok!
2016. márc. 1. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Majd kinövöd.
2016. márc. 1. 13:26
 2/7 Egyenes út ***** válasza:
0%

Nem vagy százas.

#Kérdező:

Mi abban a baj,ha a páwákat szereted?

2016. márc. 1. 13:51
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Attól mert valakinek olyan a haja még nem olyan mint a többi páva. Szóval te nem konkrétan azokat a páva fiúkat szereted akit mindenki szíd. :D
2016. márc. 1. 13:56
 4/7 Stark2000 ***** válasza:
#2 szereti a pávák kinézetét.. mi ebben a baj? Szerintem eléggé sok minden. :D Én elítélő vagyok az ilyenekkel külsőleg. Ha valakinek elnyalt / ecset haja van, az nálam erősen a távolságtartást jelzi. Az ilyen hajú "fiúk" kb. 99%-a olyan személyiséggel rendelkezett tapasztalatom alapján, amikre az ilyesmi jellemzők vonatkoznak, mint pl. az idióta, nyafogós, kötekedős (miközben 45kg vasággyal), éretlen. Ha találsz normális személyiségű embert ilyen stílussal, akkor gratulálok, de én ezeket inkább a kazánba hajítanám. :D
2016. márc. 1. 14:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más jön be ;) én nekem is sokszor bejön egy páva ;D

Van akinek jól áll ez a frizura.

2016. márc. 1. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
A haj 1 dolog, azért ahhoz, hogy valaki páva legyen sokkal több kell, mint a haj ;) Amúgy igaza van elsőnek 100%, hogy ki fogod nőni előbb vagy utóbb.
2016. márc. 1. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:
A kakastaréj nem egyenlő a páwa hajjal.
2016. márc. 1. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!