Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Lányok teteszenék nektek?
Figyelt kérdés
Egy nagyon kistermetü 14éves fiú vagyok! 150-160 cm. Barnahajú zöldszemű szemüveges fíú. Szeretem a retró magyar zenéket és a mai pop zenéket is egyaránt. Érdeklődök szinte minden iránt! Főleg a fotózás iránt. Jó humorérzékem van.
Ezt a kérdést azért teszem fel mert el akarok hívni gy lányt moziba és nem tudom hogy visszautasítana-e? Őszínte válaszokat!
2016. febr. 23. 21:42
1/7 anonim válasza:
Nekem nem,de izlés kérdése. :)
14/l
2/7 anonim válasza:
Mégis honnan tudjuk? Sok lány van akinek a személyiség a fontos, de így ismeretlenül, honnan tudjuk hogy annak a lánynak aki neked tetszik, milyen?
3/7 anonim válasza:
Nekem is csak 176 cm vagyok.
14 l
4/7 anonim válasza:
Szerintem van esély rá, hogy elmenjen veled. Amit leírtál az alapján nincs semmi baj veled :)
5/7 ancoraqui válasza:
Dani te vagy az? kecskemétről?
7/7 anonim válasza:
Innen mi nem tudjuk megitelni.
Viszont ugy gondolom h mindenkeppen el kene hivnod. Max nemet mond, es azta? Van meg rajtakivul tobbmilliard lany a foldon, szoval csak hajra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!