Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még normális lányok?
Nincs veled semmi baj!Szerintem tök okés vagy! :)
Amm. egy csomó mindenben hasonlítunk! :)
14/L
Az a baj minden csinos és normális lányt azonnal lefoglalnak.
Hogy miért?
Kb a fiúk fele (vagy akik ugyan úgy gondolkodnak mint Te) az ugyan ezeket a lányokat keresi.
Minden normális és csinos lánynál vannak jelentkezők és abból is általában a legmagabiztosabbat ( ez helyesség, magabiztosság és stb. dolgok mérlegelése alapján dől el) fiút választja és általában ezek tartós kapcsolatok lesznek.
Így marad a többi lazább gondolkodású nekünk.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__tarskeres..
Ezt a kérdést véletlenül nem te irtad ki? :D
nekem is windows phoneom van :( (régen imádtam a rendszert, de most...)
az entp/intp az ilyen személyiségtípusos løfasz, egészen jól körülírható vele az ember. keress rá, google a barátod
ez nem ismerkedés, hanem egy kérdés (: és igen, sokat ismerkedtem utcán, suliban, buliban, stb., de nem jött össze :(
Vannak...én is ENTP vagyok,szeretek vitatkozni és filozofálni...és egy depisebb napból engem is a sport szokott kihozni(kosár/futás),vagy a gitár...
És ugyanígy nincs baràtom...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!