Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az h szinte minden fiu azt mondja h azok a lányok teteszenek nekik akiken van mit fogni. És mégsem az olyan csajokat keresik általában?
Én egy olyan lány vagyok akin "van mit fogni" nem vagyok kövér de azt mondják jó a seggem meg csinos vok meg az arcom is szép.... szal csúnya nem vok mégsem állnak sorba a pasik az ajtóm előtt... ez miért van szerintetek??? (am van barátom 5 hónapja) a sok fiú csak kamuzik????
15L
Mi az, hogy "minden fiú"? Én sose mondtam vagy írtam ilyet.
Amúgy egy csaj ajtaja előtt sem állnak a pasik. Manapság többnyire a csajoknak kell nyomulni... :)
20F
Ha van barátod,akkor mit érdekel ez téged?
Talán azzal van a baj, hogy egy kicsit túl beképzelt vagy..
Akkor elnézést kérek nem minden fiú de a többsége igen olvass többet ezen az oldalon!!! Am meg az h van barátom az hmm nem tom h h mondjam de az nem lényeges dolog mert szeretem őt és engem nem érdekelne a többi és én szerintem feltettem egy normális kérdést és egy normális udvarias fiú tud normálisan válaszolni!!!
20:44 neked bejön ha a csaj nyomul?? sztem elég szánalmas..... ilyen kis félénk vagy?
"20:44 neked bejön ha a csaj nyomul?? sztem elég szánalmas..... ilyen kis félénk vagy?"
Bár nem nekem szól a kérdés de eléggé felhúztam magam rajta. Miért lenne szánalmas??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!