Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mennyi idősen kezd szélesedni a lányok csípője?
tényleg változó, 14-17...úgyis elkövetkezik neked is ne várd, mert csak nőni fog. :P
Nagyon nem tetszettem magamnak 17-18 évesen, mivel a melleim sem nagyok, így a csípőm miatt olyan körtés alakom lett. Most 2o évesen hm, megelégettem, mert belegondoltam, mi lenne ha nagyobb lenne.
Szóval max 17 évesen már nőiesek a lányok. :)
Nyugi, nekem 18-20 éves korom között lett igazán nőies alkatom, akkor lett szép a mellem, és észre sem vettem mikor szélesedett a csípőm. Szóval simán változhatsz még.
21/L.
Kedves Kérdező!
Minden lány/nő máskor érik.(megnő a melle szélesedik a csípő stb,stb) Ez általában 14-16 éves kor között történik ,de minden nőnek más... egyik ismerősom nem viccelek 11 éves de úgy néz ki mint egy gyönyörű 17 éves magasságra,női alakra kb mindenre..(by the way az mit dob hogy 11 évesen modell?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!