Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tinilányok, nektek miért...

Tinilányok, nektek miért tetszenek a pávák/emok?

Figyelt kérdés

2013. szept. 10. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
gusztustalan búzák a társadalom szenny rétegét képezik.
2013. szept. 10. 19:45
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Undorito kcsögök
2013. szept. 10. 19:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

hát nekem nem kell olyan, akinél erősebb vagyok, vagy esetleg könnyebb nálam, pedig 60 kg se vagyok...

de úgy látom, ma már sportolni "gáz"

majd pár év múlva elkezdenek kondizni, aztán megunják, ráhínak, és mégundibbak lesznek :/

2013. szept. 10. 19:49
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

Csak ők hiszik azt hogy tetszenek nekünk.

Ui: a búza egy fontos haszonnövény. Ne hasonlítsd ilyen alja népekhez! :)

2013. szept. 10. 19:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok általánosítani, de én azt veszem észre, hogy a legtöbb lánynak olyan srác sem kell, aki erősebb nála o.O
2013. szept. 10. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor tisztázzuk... az "erősebb" nem azt jelenti nálam, hogy 150 kg... nyilván erősebb nálam, hogy elbírja magát de kösz nem...

#3 voltam

2013. szept. 10. 19:53
 7/9 A kérdező kommentje:
Én sem 150 kg-ra gondoltam...Mondjuk egy sportos,kidolgozott testű 190 centis 95-100 kg-os valakire gondoltam.
2013. szept. 10. 19:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Számomra ugyanannyira taszító egy 100kg izmos férfi, mint egy dís.zbu.z.i páva. Egy egészséges 180 cm max. 75kgos férfi sokkal vonzóbb.
2013. szept. 10. 20:49
 9/9 anonim válasza:
Ízlés kérdése... fogjátok már fel h senki nem ugyan olyan! Van akinek a páwák van akinek az emok van akinek az "izomagyak". A fiúkat is legjobban a ruhákhoz tudom hasonlítani... van akinél a látvány(->külső) élvez elsőbbséget és utána jön a kényelem(->belső). Van aki a kényelmes darabokat keresi, aztán ha még jól is néz ki a ruha(fiú) akkor megütötte a főnyereményt.
2013. szept. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!