Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azt fogja hinni, hogy miatta...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt fogja hinni, hogy miatta nem mentem?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdésnek fog hangzani de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Ma van a településünkön egy bál minden évbe megrendezik már két éve nem vagyok jelen rajta tavaly családi okok miatt most pedig mivel apum nem úgy döntött úgy,hogy megyünk. Mivel ugye ez főképp sportolok bálja csak kísérőnek szoktam vele menni. De nem is ez a lényeg hanem,hogy az exem ott van akivel nem puszipajtások. Megkérdeztem tőle,hogy ott lesz-e névtelenül persze és szerintem gondolta,hogy én kérdeztem mivel az volt rá a válasz,hogy csak nehogy én is ott legyek. És az lenne a kérdésem,hogy szerintettek abba a tudatba él,hogy engem megfélemlített és miatta nem megyek?
2016. febr. 27. 20:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát.. erre nem nagyon tudok válaszolni. De kit érdekel mit gondol? Szard le! Ne törődj azzal mit gondol…
2016. febr. 27. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Én csakazéris elmennék hogy lásson :D esetleg elkezdené beszélni egy lánnyal hogy féltékeny legyen. :D sose csicskulj be egy lánynak, főleg nem az exednek
2016. febr. 27. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Lány vagyok. De emberileg fogok válaszolni.

Miért foglalkozol még vele? Semmit sem számít, hogy mit gondol. Én elmennék ;) Mert ilyet senki se mondhat a másiknak, nemtől függetlenül.

2016. febr. 27. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!