Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak ha tetszem egy lánynak? Nagyon zárkózott vagyok, de már miatta vagyok kikészülve.
Figyelt kérdés
Nem,nem vagyok tizenegy éves aki vagdossa magát és "elegem van az éltből megyek felakasztom magam a mászókára"
Tizenhat vagyok,sosem csináltam ilyet,de nagyon fáj már.
Nem tudom van-e barátja,senkitől sem merem megkérdezni az osztályból,és nem nyilvános neki az állapota.Ez mellékes.Sokszor egész nap rá gondolok,a szünetekben mindig félrevonulok valahova,akkor is csak ritkán váltok szót valakivel ha akar is valamit.Lényegében nem vagyok valami közösségi ember.
Többször masszíroztam már meg őt,meg néhanapján együtt megyünk ki cigizni a szünetekben,ehhez hasonlók,de nem tudom hogy csak barátként tekint-e rám vagy hasonlók.
2015. szept. 18. 22:15
1/7 A kérdező kommentje:
*nem nyilválos az állapota facebookon,nekem meg nincs mert gyűlölöm azt az oldalt.
2015. szept. 18. 22:16
2/7 anonim válasza:
Nyiss, de ne csak fele, ha nem az emberek fele is.
3/7 anonim válasza:
Elozo vagyok bocsi az ekezetekert.
4/7 A kérdező kommentje:
szóval bizonytalan vagyok,szétszórt,és már lényegében csak azért járok edzeni mert legalább gyorsabban elalszok,melynek eredményeképpen sokszor vele álmodom.Most éppen négy napig folyamatosan jelen volt az álmaimban...
2015. szept. 18. 22:17
5/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ,akkor jött miközben írtam a kommentem,de hogy nyissak?Mit csináljak?Figyelj,sportos vagyok,meg hasonlók mert(hiszed vagy nem)12 éves korom óta gyúrok,voltam már fekvenyomó versenyen is,hasonlók.Tehát nem nézek ki rosszul,de egyszerűen mindenhol azt látom hogy a minuszos karral de rolexxel meg supra cipővel rendelkező köcsögök járnak csak jól.
2015. szept. 18. 22:19
6/7 anonim válasza:
Figyelj !! Légy érett és mond meg neki őszintén mit is érzel tudd hogy te mindent megtettél hogy össze jöhess vele. Nyilván ott a veszély hogy nem szeretne semmit olyat .De ez igy nem mehet tovább Álj a sarkadra és meglátod mi lesz :) Lehet kellemes csalódás fog érni ^^
7/7 anonim válasza:
Részben egyet értek az előzővel, csak szerintem előbb legalább magaddal tisztàzd h mit akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!