Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki más lányt szeret és ezt hangoztatja is nekem. Sokszor belövi a haját miatta amit eddig sosem csinált. Más ruhákban jár. És még edz is miatta. Mit tegyek, hogy belém szeressen? Ha én is elkezdek edzeni az segít?
A csaj adottságai:alacsony,C kosaras mellek,fekete szem,vékony testalkat.
Én:középmagas,enyhén duci,A-B-s mell,zöldesbarna szem.
Ha őszinte akarok lenni, akkor leírtad, hogy miért a másik lányt szereti. ;)
A fiúk az alacsonyabb, vékony (de nem anorexiás alkatú) nagy(obb) mellű lányokat szeretik. ;) Azért sok sikert.
Azért nem ilyen egyszerű, hogy kibe szeretünk bele. A belső tulajdonságokról egy szót sem írsz, persze ettől fontos a külső is.
Gondold végig, hogy a srác mit szeret, mert ha olyan leszel, ami az ő szájízére tesz, akkor nagyobb valószínűséggel fog szeretni Téged. Viszont mielőtt nagy átváltozósdiba kezdesz, tartsd meg a saját stílusod, ne játssz szerepet. Sok sikert!
Hát őszintén engem is bír mint havert,de a másik lányt szerintem a külsőségek miatt elém helyezi.
A másik lány amúgy belsőre kb olyan,mint én bírom is,csak most féltékeny vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!