Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves össze jöhet egy 13 évessel? Egy cigány össze jöhet egy magyarral? Egy bukott össze jöhet egy okossal? Na jo félig okossal?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 19:15
21/21 anonim válasza:
Szerintem: bárki összejöhet bárkivel, etnikumtól, agyi kapacitástól nem függő dolog a szerelem.
Viszont!
Ha nálad sokkal okosabb/butább a párod az sok jóra nem vezet, vagy te használod ki őt vagy fordítva. Cigányok közt (lányok közt) láttam már rengeteg, nagyon szép lányt, de a helyzet az, hogy előbb jönnék össze számomra egyébként abszolút nem szép távol-keletivel vagy afrikaival (köztük is sok szépet ismerek) Inkább bízom egy négerben, mint egy cigányban. Anno 18 évesen nem jöttem össze 13 évessel, nagy a korkülönbség (vagy legalábbis értelmileg sok különbség volt). Az illetőnek azóta is jóval másabb élete lett, mint nekem. Az okos/buta nem a tantárgyakra kapott jegyektől, bukástól/ nem bukástól függ. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!