Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy 19 éves össze jöhet egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 19 éves össze jöhet egy 13 évessel? Egy cigány össze jöhet egy magyarral? Egy bukott össze jöhet egy okossal? Na jo félig okossal?

Figyelt kérdés

#magyar #szerelem #igazi #fiú.lányok
2016. febr. 27. 19:15
1 2 3
 11/21 not__found :( válasza:
32%

Szard le ezt a sok okostojást! :) Ha mindenkinek ilyen szar lenne a gondolkodás módja akkor nem tudom mi lenne... Tudjátok vannak kivételek, lehet hogy nem hiszitek vagy ilyesmi DE igen is vannak... Lehet hogy rosszak a tapasztalataitok és azért mondjátok ezeket, de ez k@rvára nem így van..!

Egy 19 éves össze jöhet e egy 13 évessel, miért is ne? Persze nem "célszerű" úgymond mivel egy 13 éves az egy 13 éves csak..(ő kis korú te meg jobb esetben nagy korú..Alapjában szerintem nem merül fel ilyen dolog egy 19 évesnek.. na mindegy..)

Egy cigány egy magyarral? Lehetséges, persze ha nem az a tipikus nyomorék cigány fajta.. Mert akkor persze hogy nem.. Ha normális (igen normális van olyan is csak ritka kevés mert általában követik a nagyobbakat akik segg hülyék és ezért bele mennek minden szarságba és még sorolhatnám..) De van normális is! Tehát

lehetséges!

Egy bukott egy okossal? Miért is ne?! Az nem jelent semmit hogy megbukott.. Persze jelent azért.. Csak miért is bukott meg? Lehet mert szarik az iskolára ami valamilyen szinten érthető de ha fiatalabb akkor azért még nem.. Később rájön a dolgokra.. Lehet azért mert a szülei szarnak rá, vagy olyan dolgok történtek ami miatt teljesen kikészült és ez miatt bukott meg. (halál eset stb.) Vagy akár az is vezethet bukáshoz ha szülei folyamatosan veszekednek és ez miatt eléggé stresszes.. És még rengeteg dolog.. Mindenki lehet okos csak általában megjátsszák a hülyét...! :)

2016. febr. 27. 21:49
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Ja hát akkor javaslom a Macedón-Görög határt, Németország Köln, Berlin, Hannover, München, Törökország. 100 asával fognak rád ugrani a négerek.
2016. febr. 27. 22:35
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

# 11

Ez emberismeret... Minden embernek minden tulajdonsága következtet valamire. Javaslom menj olyan egyetemre, ahol ezt tanítják és érteni fogod, hogy a ".... mért is ne ? ..... mért is ne ? ..... mért is ne ? " az nem egy lehetséges gondolkodás, nem egy logikusan járható út, sőt pont ez az, hogy aki így áll hozzá, az NEM GONDOLKODIK.

Túl naiv vagy, túl sok a HA, így nem jó ;)

2016. febr. 27. 22:39
 14/21 not__found :( válasza:
53%

#13 Haha :D Azzal hogy felsoroltad párszor a " miért is ne"-t ezzel az jutott eszembe hogy ha valaki megkérdezné tőled kipróbálnád e azt az adott új dolgok mindegy mi az. Lényeg, valószínű te azt mondanád hogy: "..nem....nem...nem..."

Valószínű az a bajod hogy leokostojásoztalak illetve fikáztam a gondolkodás módodat csak kicsit felidegesít az hogy egyből a szart írjátok kb. nem azt mondom nincs igaza ennek vagy annak (nem megyek bele hogy kinek) hanem csak te illetve ti vagytok naivak.. Persze az én "elméletem" a semmi esély rá kategóriáiban esik, mert hát ilyen a mai világ. Lényeg alapjában azt akarom mondani hogy a fő kérdésekre, igen is lehet rá esély, még akkor is ha nagyon kevés.

2016. febr. 27. 23:04
 15/21 anonim ***** válasza:

#14 nem zavar az okostojás :D bárhogy hívsz akkor is ugyan azt írtam volna le, viszont:

"igen is lehet rá esély, még akkor is ha nagyon kevés"

És ezzel így egyet értek és meg is beszéltük :D

2016. febr. 27. 23:18
 16/21 not__found :( válasza:
#15 Meg! :D
2016. febr. 27. 23:39
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy egézséges ép elméjű 19 éves nem jön össze egy 13 évessel. Egy hetedikes meg ne adja a nagylányt, mert nem az, s max a saját korosztályával ismerkedjen.
2016. febr. 28. 13:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Agyam az van csak agyatlan vagyok :D
2016. febr. 28. 14:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Legalább őszinte vagy. ;)
2016. ápr. 26. 14:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Soha a budos eletben cigannyal nem.
2016. okt. 13. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!