Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a tinédzser fiúk ilyenek?
Semmi más nem érdekli őket, csak az, hogy minél többet
lefektessenek? Nemelyik füzetben vezeti :D XD tiszta röhej. Hogy lehet némelyik ennyire érzéketlen? Tényleg kb 10 ből 2 amelyikkel lehet normális komoly kapcsolatot?!? És tisztelet a kívételnek aki tiszteli a lányokat.
L
Dehogy, nem mind ilyen. Sőt, egy csomó még nem is volt lánnyal.
Keress normális fiút, ne csak az ilyen "menő" csávókat vedd észre.
de nem értem a kérdést se. most önmagában az h megfektet naponta mást, az miért jelenti az érzéketlenséget is egyben? tudod a szex egészen jól tud működni amúgy érzelmek nélkül is, vagyis mondhatni, az egy másik műfaj, de nem egymás függvénye a kettő, csak az ilyen álerköcsös helyeken, mint nálunk szokták ezt ilyen színben feltüntetni.
szal miért is érzéketlenek egyáltalán vagy miből vontad ezt le?
Szerintem az lehet a baj az ilyenekkel, hogy a) nem kaptak normális nevelést b) birkaként követik a többieket, gerinc híján pedig nem számít nekik, hogy görény módon viselkednek c) igazából rendes, kedves fiúk, csak még nem nőttek fel eléggé ahhoz, hogy a saját útjukat járják, a valahová tartozni akarásból és a biztonságvágyból kifolyólag pedig inkább idomulnak a tahó többséghez.
Amúgy szerintem viszonylag magas szintű empátiakészség és intelligencia is kell ahhoz, hogy valaki valóban érzéssel tudja kezelni a nőket, ezek valakinél korábban, valakinél később, valakinél soha életében nem fejlődnek ki. Ezzel csak az a probléma, hogy a fent említett hiányosságokból kifolyólag még nem feltétlenül lesz az illető kevésbé kelendő a nők körében, ha egyébként jó kiállású és magabiztos. (Nem akarok ujjal mutogatni a tipikus nőverő-nőcsábász celebekre...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!