Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék az értéktelen?
Figyelt kérdés
Az utóbbi években csak azt lehet látni, hogy a tömegfiúk felszedik a tömeglányokat. Rosszabb esetben fordítva...
Tényleg a hozzám hasonló lányok lennének a nyomik, akik nem kellenek senkinek? 15 éves rockot hallgató lány vagyok aki nem szeret tömegbulikba járni, ahol 800 piás,drogos ember van. Eddig azt hittem milyen jó, hogy nem vagyok olyan mint a többi, de már kezdem máshogy hinni. Van esetleg aki 15-16 éves korában így érzett, aztán megtalálta a saját társaságát, párját? Meguntam már, hogy magányos vagyok..:)
2016. febr. 24. 21:45
11/16 Lóczi Natasa válasza:
Ne hidd el hogy akiknek sok csajuk vagy pasijuk van az mindig szerencsés.Lehet hogy csak dicsekedésnek szedi föl, közben nem is szereti.Én ismerek nem is egy olyan személyt.
12/16 A kérdező kommentje:
Az elég undorító dolog...nem is irigylem az ilyeneket, inkább maradnék egyedül :D
2016. febr. 25. 20:48
13/16 anonim válasza:
Én is hallgatok külföldit, kb ugyan azt mint te, TDG, Skillet, Valentine, néha még Disturbeded hallgatok, de amióta megtaláltam a Leandert azóta ritkán szakadok el tőlük :) Metált szoktál hallgatni ?
#7-es
14/16 A kérdező kommentje:
Szoktam, azt néha még jobban is szeretem mint a rockot :D
2016. febr. 25. 20:58
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, magyarból nem is ismerek:)
2016. febr. 25. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!