Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én lennék az értéktelen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én lennék az értéktelen?

Figyelt kérdés

Az utóbbi években csak azt lehet látni, hogy a tömegfiúk felszedik a tömeglányokat. Rosszabb esetben fordítva...

Tényleg a hozzám hasonló lányok lennének a nyomik, akik nem kellenek senkinek? 15 éves rockot hallgató lány vagyok aki nem szeret tömegbulikba járni, ahol 800 piás,drogos ember van. Eddig azt hittem milyen jó, hogy nem vagyok olyan mint a többi, de már kezdem máshogy hinni. Van esetleg aki 15-16 éves korában így érzett, aztán megtalálta a saját társaságát, párját? Meguntam már, hogy magányos vagyok..:)

2016. febr. 24. 21:45
1 2
 11/16 Lóczi Natasa válasza:
Ne hidd el hogy akiknek sok csajuk vagy pasijuk van az mindig szerencsés.Lehet hogy csak dicsekedésnek szedi föl, közben nem is szereti.Én ismerek nem is egy olyan személyt.
2016. febr. 25. 20:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Az elég undorító dolog...nem is irigylem az ilyeneket, inkább maradnék egyedül :D
2016. febr. 25. 20:48
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is hallgatok külföldit, kb ugyan azt mint te, TDG, Skillet, Valentine, néha még Disturbeded hallgatok, de amióta megtaláltam a Leandert azóta ritkán szakadok el tőlük :) Metált szoktál hallgatni ?

#7-es

2016. febr. 25. 20:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Szoktam, azt néha még jobban is szeretem mint a rockot :D
2016. febr. 25. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Abból is külföldit ?
2016. febr. 25. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, magyarból nem is ismerek:)
2016. febr. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!