Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én lennék az értéktelen?
Az utóbbi években csak azt lehet látni, hogy a tömegfiúk felszedik a tömeglányokat. Rosszabb esetben fordítva...
Tényleg a hozzám hasonló lányok lennének a nyomik, akik nem kellenek senkinek? 15 éves rockot hallgató lány vagyok aki nem szeret tömegbulikba járni, ahol 800 piás,drogos ember van. Eddig azt hittem milyen jó, hogy nem vagyok olyan mint a többi, de már kezdem máshogy hinni. Van esetleg aki 15-16 éves korában így érzett, aztán megtalálta a saját társaságát, párját? Meguntam már, hogy magányos vagyok..:)
Nem vagy értéktelen!
Semmi baj nincs veled, sajnos tényleg sok kis csitri van manapság.15-16 évesen normális, hogy így érzel. Kicsit kiakarsz tűnni a tömegből, nem vagy olyan mint az átlag, ami nem is baj, de nem kell ez a világvége hangulat. Én is voltam 15 éves lány, és valószínűleg pont ugyanígy éreztem magam mint ahogy most te, sőt, én is rock zenét hallgattam, nem jártam discóba mint a többi lány. Na jó a rocker korszakomat kinőttem, de akkor sem voltam olyan mint a társaim. Megtaláltam a saját társaságomat, és 3 évvel később a szerelmemet is, akivel 10 éve együtt vagyok, és 2 gyerekünk van.
Nem kell ezen sokat agyalni. A szerelem jön, ha megérsz rá, és nem vársz rá. Nem maradtál le semmiről.
Ne érezd magad kevésnek, mert több van benned mint ahogy gondolod.
7-es, én inkább külföldi zenekarokat hallgatok, pl Skillet, Three Days Grace, Metallica, Bullet for My Valentine, Avenged Sevenfold stb..magyarokból leginkább Tankcsapda, P-Mobil. Ismerem a Leandert is, de nem hallgatom olyan sokat:D
Köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!