Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi ilyen lány?
Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon mostanában nagyon elszaporodtak a fake magukat nem vállaló emberek. Főleg a lányok persze fiúból is akad egy pár.De ennek mi értelme van miért nem lehet magukat kitenni?Miért kell más képével utca lányoskodni?2016. febr. 17. 14:10
1/1 anonim válasza:
Mert féltékenyek rá. Én se vagyok valami szép csaj ezt tudom de fel merem válalni magam. Akinek nem tetszek ne nézzen rá. De azok akik el lopják mások fényképeit azok evvel sülyednek a mélybe mert nem merik felválalni, hogy kik is valójában. De evvel azt az embert teszik tönkre aki normális életet élt. De már ha olyan szinten k.rvát csináltak belőle szegény azt se tudja mit csináljon ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!