Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igazuk van és én vagyok béna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazuk van és én vagyok béna vagy nincs igazuk és reménytelen vagyok?

Figyelt kérdés
12 lány, 16 fiú. Végzős osztály, mind 18 fölött vannak én pár napja lettem 18. Szóval volt tegnap előtt tablófotózás és a 12 lányból 7-8 azt mondta hogy nagyon sokat változtam 4 év alatt, helyes pasi lettem. Erre azt is mondták mikor beszéltek(van pasija majdnem mindnek, egy ronda van neki nincs) és azt mondták hogy nem az ő dolguk hogy kezdeményezzenek. Ezt az mondta akivel 3 éven át rosszba voltam. Rákérdeztem és tényleg így gondolja 10/9 pontos lány hogy simán összejöhetnénk(van pasija most ugye nem aktuális). Volt hogy átlagos lányokat akartam felszedni, de ő nekik más tetszik és más nem jó(ezek mind szüzek, pasitlanok voltak, nem tudom miért de mindegyik elhajtott).Azt gondoltam szórakozik, de egy másik lány szakított a pasijával és igencsak bír, ahogy rajta kívül még a másik hat is. Aki nem tetszik nekem azokkal is jóban vagyok, csak nincs közeli kapcsolatom egyikkel sem. Világ életemben hülye voltam ehhez, komoly nőm soha sem volt, csak "szexre kellesz" lányok szedtek fel engem párszor, de most akarok egy nőt de fogalmam sincs hogy kezdjek hozzá.
2016. febr. 12. 20:05
 1/1 anonim ***** válasza:
nekem senkim nem volt még 17/f
2016. febr. 12. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!