Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek reménytelen vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek reménytelen vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval az a helyzetem, hogy az elmúlt évben két nagy szerelmi bánaton estem túl. Sokszor nagyon rosszul éreztem magamat és nem akartam semmit se csinalni. Nem tudom ez az én hibám-e de annyira kivagyok és szeretnék végre egy párkapcsolatot. 16/F
2015. aug. 7. 23:42
 1/7 anonim ***** válasza:
27%
Mit nyafogsz mint egy pics@? :D
2015. aug. 7. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem ilyen válaszra vártam. :(

Csak normálisan feltettem egy kérdést

2015. aug. 7. 23:47
 3/7 anonim válasza:
Emiatt nem vagy reménytelen :) Tudom min mész át és rossz a nagy szerelem után szakítani de ilyenkor jó ha van valaki akivel megtudsz dolgokat beszélni :) Ha gondolod beszélhetünk :)
2015. aug. 8. 00:11
 4/7 anonim válasza:
Most az a kérdés hogy reménytelen vagy-e?ezt Szerinted hogy lehetne megállapítani ennyiből?Vagy csak itt akarsz becsajozni?bocs ha bunkó voltam
2015. aug. 8. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
kérdező, ne sajnáltasd magad. húzd ki magad és állj a sarkadra, te is férfi vagy, egy nő sem ronthatja el a kedvedet!! ha csak rinyálsz azzal nem leszel előrébb. NE RINYÁLJ ECSÉÉÉM!!! szerinted a p*ncik gerjednek a rinyap*csákra?! a válasz az hogy NEM! a nőkre ne úgy tekints mint valami kiegészítőkre amik teljessé teszik az életed. előbb magadban kell kiteljesedned, 100%osnak lenned, a nők pedig a plusz százalékot adják amivel 120%os lehetsz! érted mit akarok mondani?!?
2015. aug. 8. 02:54
 6/7 anonim ***** válasza:

egyaltalan nem vagy remenytelen csak erzelgos ezzel semmi baj csak lepj tul rajta ,tudd magadban hogy vege van az eleted egy szakaszanak ami lezarult es ne foglalkozz vele hogy mi volt regen, (tudom konnyu mondani de anno en is ezt tettem es sokkal jobb lett)

foglald le magad mas dologgal es kezdj keresni valakit ;)

2015. aug. 8. 04:50
 7/7 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat :)

Teljesen igazatok van. A sarkamra fogok állni.

2015. aug. 8. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!