Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám ezt helyrehozni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám ezt helyrehozni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 16 éves, nagyon tetszik.

Ráírtam fb-on, aznap tök jól elvoltunk, mondta, hogy magányos és örülne ha ezen segítenék. Hát nekem se kellett több, csaptam neki a szelet, hogy mennyire bejön. Ő szintúgy. Eközben a húga kórházban volt és következő nap ment hozzá, egyik haverommal meg dolgunk volt a kórházba, de nem mondtam neki, hogy én is megyek. Amikor meglátott jött oda ölelt meg. Puszi. stb.

Aznap este már valamivel fusztráltabb volt velem szemben. Gondolom a húga miatt is ki volt. Következő nap megbeszéltük, hogy találkozunk, de nem sokkal utánna írja, hogy mégse jó mert találkozik valakivel.

Gondolom egy fiuval. Nincs hozzá közöm mert csak pár napja beszélünk, de úgy éreztem mintha eddig tartott volna, hogy van nála esélyem. Mindig utaltam rá, hogy nincs esélyem, és úgy éreztem, hogy kerül. Következő nap kicsit berugtam és össze vissza irkáltam neki mindent aztán sikerült felhúznom. Az utolsó üzenetemre nem válaszolt, és azóta nem írt. Ez volt 3 napja. Hogyan tudnám még ezt helyre hozni? Fb-on nem merek ráírni félek, hogy csak felhúzom.

2016. febr. 6. 13:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Az addig oké. Csak ugye ott van a húga is. Mondjuk már haza tért a kórházból, de attól kihathatott a hetére.

És végül is én mentem az agyára.

Csak azt nem tudom, hogy ezek után akar e tőlem valamit.

2016. febr. 6. 16:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Lehet szimplán csak arra vár, hogy tegyek érte, hogy ne haragudjon. F**z tudja.
2016. febr. 6. 16:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor azt tudom tanácsolni, hogy még tegyél egy próbát. Vagy próbálj meg vele mégegyszr kontaktusba kerülni, lám hogy fog viszonyulni. :D
2016. febr. 6. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!