Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám helyrehozni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elektronic kérdése:

Hogyan tudnám helyrehozni a hibáimat?

Figyelt kérdés

Van egy fél éves kapcsolatom, amiben elkövettem (számomra) életem nagy hibáját! Kèt hónap és rengeteg érzelem után, történt velem valami ami miatt rám köszöntött egy teljes érzelmi üresség! Ebben az egy hétben olyan volt mintha az érzelmeim megszűntek volna mindennel kapcsolatban. És jött a hiba... A szerelmemnek azt mondtam, hogy már nem úgy szeretem. Ahogy ez az üresség elmúlt az érzelmeim kezdtek vissza térni, de boldogság helyett szorongás és depresszió köszöntött rám. Amikor azokat a szavakat kimondtam nagyon hűvös hideg voltam, tényleg èrzelmekben kifogyott. Mondanom sem kell, hogy ebben a friss kapcsolatban ez hideg víz volt a párom számára a forrón lobogó tűzre. És, most, hogy kezdek kilábalni a 4 hónapig tartó depresszióból, kezd nagyon zavarni, hogy egy olyan lányt veszítettem el akiről mindig is álmodtam. Mikor megkérdezem a párom, hogy ugyan úgy szeret-e azt mondja igen, de látom, hogy az a tűz már nem lobog annyira. Én nagyon vágyom vissza az első két hónapba, de akármit teszek, akár mennyire is próbálom újra meghódítani, azt a tüzet újra feléleszteni, nem megy. Már teljesen kezdem elveszíteni a reményt. Mit tegyek? Kérlek titeket, csak pozitív válaszokat írjatok, mert könnyen befolyásolható vagyok.

18/fiú

2015. máj. 27. 06:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Fontos tényezőnek még azt is illene írnom, hogy a depressziós alatt nagyon sokszor megbántottam, amit többet nem szeretnék, és tudom hiába sajnálom már, de mégis tiszta szívemből
2015. máj. 27. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
ne depizz ,szerezd vissza a csajt
2015. máj. 27. 07:09
 3/6 anonim ***** válasza:
6 honap kapcsolatbol 4 honap "bántás" ellenére még veled van. Verd a se--edet a plafonba!+
2015. máj. 27. 07:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyrészt mondd el neki, hogy miért bántottad, hogy depressziós voltál és magadat sem bírtad elviselni. Kérj őszintén bocsánatot. Azután legyél hozzá kétszer olyan kedves és figyelmes, mint az első két hónapban voltál. Idővel visszanyerheted a szerelmét.
2015. máj. 27. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Kerj tole bocsanatot! Kezdetnek aztan vidd el valahova meglepetes vacsorara tanccal ilyesmivel, csinalj olyat amirol almodni sem mert! Vegyel neki nagy pluss medvet, viragokat udvarolj neki ezzel felelesztheted a tuzet. Bizonyitsd be neki hogy nincs mas akivel szivesebben lennel es hogy mennyire szereted,hogy azok amiket mondtal akkor azok nem igazak.

Mivel meg mindig veled van ezert megnyugodhatsz szeret teged. Viszont kapd ossze magad es ne keseregj!

18/L

2015. máj. 27. 13:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez már nem fog menni, keress egy másik lányt, de csak akkor járj vele, ha tényleg szereted.
2015. máj. 28. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!