Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám ezt helyrehozni?
Van egy lány, 16 éves, nagyon tetszik.
Ráírtam fb-on, aznap tök jól elvoltunk, mondta, hogy magányos és örülne ha ezen segítenék. Hát nekem se kellett több, csaptam neki a szelet, hogy mennyire bejön. Ő szintúgy. Eközben a húga kórházban volt és következő nap ment hozzá, egyik haverommal meg dolgunk volt a kórházba, de nem mondtam neki, hogy én is megyek. Amikor meglátott jött oda ölelt meg. Puszi. stb.
Aznap este már valamivel fusztráltabb volt velem szemben. Gondolom a húga miatt is ki volt. Következő nap megbeszéltük, hogy találkozunk, de nem sokkal utánna írja, hogy mégse jó mert találkozik valakivel.
Gondolom egy fiuval. Nincs hozzá közöm mert csak pár napja beszélünk, de úgy éreztem mintha eddig tartott volna, hogy van nála esélyem. Mindig utaltam rá, hogy nincs esélyem, és úgy éreztem, hogy kerül. Következő nap kicsit berugtam és össze vissza irkáltam neki mindent aztán sikerült felhúznom. Az utolsó üzenetemre nem válaszolt, és azóta nem írt. Ez volt 3 napja. Hogyan tudnám még ezt helyre hozni? Fb-on nem merek ráírni félek, hogy csak felhúzom.
Van önbecsülésem, és visszanyalni nem fogom magam. :)
De, nekem kell ez a nő :D
Küzdeni, küzdenék érte, de p*csát nem csinálok a számból egy nő miatt. :D
Egyik haverom ismeri a csajt és jóba van vele.. Azt mondta, hogy nem haragtartó, és nyugodtan írjak rá, hogy nem e tudnánk megbeszélni. De, valahogy nem neten akarnám megbeszélni.
Kéne a nő, mert nem egy r*b**c aki mindenkivel lefekszik és ez nagyon megfogott benne. De, nem fogok írogatni neki, mint egy nyomorék, hogy ne haragudjon már, stb.
Mondta a csaj, hogy ő csak azt szeretné, ha valaki tenne érte. Meg haverom is mondta, hogy nagyon vágyik rá, hogy valaki foglalkozzon vele.
Kollégista vagyok és ez a haverom a szoba társam és néha szokott jönni a koliba. De, ezek után miattam lehet nem fog. :D Ha mégis inkább akkor próbálnák vele beszélni erről személyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!