Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért magas minden szép lány? De tényleg mi ennek az ok? Nálatok is így van?
Figyelt kérdés
Naszóval 13 éves fiú vagyok aztán a mi évfolyamunkban a szép lányok mind170cm körül mozognak. Jött egy új lány aki brutál jó de ő is magas. Most talán jönne megint de ő is jó de 171 cm. Ém meg 160 apró vok. Ez most mi?2016. febr. 6. 08:03
11/16 A kérdező kommentje:
Ja az én osztályomba van 3 magas fiú ok 176 korul lehetnek. Atobbi fiu olyan 168 170 kozott lehet
2016. febr. 6. 13:14
13/16 anonim válasza:
Amirol beszelsz, az teljesen alaptalan. Most csak azert hiszed ezt, mert te magad apro vagy. Megjegyzem a fiuk kesobb ernek mint a lanyok, es ilyen korban gyakran egy 13 eves lany magasabb, mint egy 13 eves fiu, sot testileg is fejlettebbek. Egyebkent en mar rengeteg alacsony szep lannyal talalkoztam eletem soran, es rengeteg csunya magassal.
15/L -174 cm
14/16 anonim válasza:
Ez csak azért lehet mert idősebbek is. Én hivatalosan még nem vagyok 13, de az osztályomba járó lányok alacsonyabbak nálam hollott idősebbek. Vagy egyszerűen csak a magasabb lányok jönnek be neked.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem ez nem így van mert egyszerűen megnéztem tematikusan az összes lány alacsonyt magasat, de az alacsonyak nálunk nem annyira jók. Például egy alacsonynak nincs olyan jó segge vagy olyan jó lába, mint akikről én beszéltem magasaknak.
2016. febr. 7. 09:44
16/16 anonim válasza:
177 centi, 17 éves vagyok, valahogy átérzem a helyzeted. Rossz amikor ott van 180 centi körüli csaj, aztán fél fejjel magasabb. Mondjuk te még nőhetsz, én már nem nagyon. Az alacsonyak se mind rosszak egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!